Dancing with the Stars: Ένα από τα φαβορί αποχώρησε από το χορευτικό σόου
Μεγάλη ανατροπή με το ζευγάρι που αποχώρησε από το Dancing with the Stars.

Το Dancing with the Stars επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής στις οθόνες μας με νέο τηλεοπτικό ραντεβού. Η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής μας υποδέχθηκαν για ακόμα μία φορά μέσα από το χορευτικό πρόγραμμα του STAR και παρακολουθήσαμε ένα μοναδικό σόου. Στο τέλος της βραδιάς, όμως, ήρθε και η μεγάλη ανατροπή με το ζευγάρι που αποχώρησε από το σόου και θεωρούνταν φαβορί.

Τα εναπομείναντα ζευγάρι επέστρεψαν με τους παρτενέρ τους και ανέβηκαν στο παρκέ του Dancing with the Stars για μια ακόμα φορά. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την υψηλή βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και πολλές ψήφους από τους τηλεθεατές του σόου. Για ένα από τα ζευγάρια, όμως, αυτή ήταν και η τελευταία φορά που χόρεψε στο παρκέ του σόου, κάτι το οποίο και μάθαμε στο κλείσιμο της βραδιάς από την Βίκυ Καγιά!

Λίγο πριν το τέλος τους σόου, η Βίκυ Καγιά θα έπρεπε να ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία. Αυτοί ήταν η Χριστίνα Βραχάλη με τον Αργύρη Αργυρόπουλο και η Μπέσσυ Αργυράκη με τον Γεράσιμο Μοσχόπουλο. Τα δυο ζευγάρια θα έπρεπε να παρουσιάσουν έναν ακόμα χορό ώστε, για πρώτη φορά στο Dancing with the Stars, οι κριτές να πάρουν την τελική απόφαση για το ποιος μένει και ποιος φεύγει.

Μετά το τέλος των δύο χορών από τα ζευγάρια, η κριτική επιτροπή ψήφισε. Οι δύο κυρίες της επιτροπής έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην Χριστίνα Βραχάλη, ο Στέφανος Δημουλάς έκανε την αρχή και στήριξε την Μπέσσυ Αργυράκη για την παραμονής της. Τον τελευταίο λόγο είχε ο Jason Ροδίτης που για την συγκεκριμένη βραδιά είχε “διπλή ψήφο”.

Τελικά, το ζευγάρι που αποχώρησε από το Dancing with the Stars ήταν η Χριστίνα Βραχάλη με τον Αργύρη Αργυρόπουλο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dancing With The Stars GR (@dwts_gr)

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε:

“Νομίζω ότι το Dancing τελείωσε νωρίτερα από ότι έπρεπε για εμάς, αυτό νομίζω.”

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;