Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Η μοναδική (και συγκινητική) ιστορία του Νίκου του Μάγου
Η ιστορία του Νίκου που συγκίνησε κριτές και κοινό στην πρεμιέρα του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο".

Το βράδυ του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” και η σκηνή γέμισε με κόσμο που είχε διάφορα ταλέντα και μας προσέφερε θετική ενέργεια, χιούμορ, ανταγωνισμό, επιβράβευση, αλλά και συγκίνηση. Μία από τις ιστορίες που ξεχώρισε, όμως, ήταν αυτή του Νίκου.

Πρόκειται για έναν διαγωνιζόμενο που καθήλωσε τους κριτές. Οι Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, συγκινήθηκαν με τη ξεχωριστή ιστορία του Νίκου.

Ο Νίκος ο Μάγος, όπως αυτοαποκαλείται, παρουσίασε ένα εντυπωσιακό act με ταχυδακτυλουργικά. Όμως, στο τέλος του act του πρόβαλε σε video wall την συγκλονιστική ιστορία της ζωής του, κάνοντας τους κριτές και το κοινό να δακρύσει.

Πριν προβάλει το βίντεο ο ίδιος δήλωσε:

“Μπορεί για κάποιους αυτό που είδαν να ήταν εντυπωσιακό, μπορεί για κάποιους να ήταν έξυπνο. Αλλά δεν ήταν μαγικό. Γιατί η πραγματική μαγεία είναι αυτό.”

Ο Νίκος, πριν από μερικά χρόνια, έμαθε ότι έπασχε από ένα αυτοάνοσο. Πιο συγκεκριμένα, πάσχει από το σύνδρομο ADEM, που του δημιούργησε πρόβλημα στην κίνηση. Για 3 μήνες βρισκόταν σε κώμα και έφτασε να ζυγίζει 40 κιλά, ενώ όταν συνήλθε οι γιατροί είπαν στη μητέρα του ότι δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Εκείνος όμως, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του και να περπατήσει, ενώ, έχει πλέον τη δική του επιχείρηση και απέκτησε μια κορούλα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, στο νοσοκομείο άκουγε συνέχεια στο ραδιόφωνο το τραγούδι “Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει” της Νατάσσας Μποφίλιου που του έδινε δύναμη. Αυτό ήταν και το τραγούδι που έπαιζε κατά τη διάρκεια του act του.

Η ιστορία του Νίκου συγκίνησε τους κριτές και ο ίδιος πέρασε στην επόμενη φάση.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;