Φάρμα: Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η προβολή της στιγμής που η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει πως ο πατέρας έφυγε από τη ζωή.

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η προβολή στο επεισόδιο της “Φάρμας” της Τετάρτης (5/1), της στιγμής που η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει πως ο πατέρας έφυγε από τη ζωή.

Το απόσπασμα της ιδιαίτερα προσωπικής αυτής στιγμής δόθηκε στη δημοσιότητα και προβλήθηκε νωρίτερα από την πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, “Το Πρωινό“.

Σε αυτό η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίζεται να μαθαίνει μέσω τηλεφώνου από τη μητέρα της πως ο πατέρας της έχει πεθάνει και αδυνατώντας να διαχειριστεί την κατάσταση ανακοινώνει στους συμπαίκτες της πως αποχωρεί από το παιχνίδι.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο συμβάν δεν σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες, αλλά πρόκειται για ετεροχρονισμένο γεγονός που σημειώθηκε στα τέλη Νοεμβρίου, απλά συνέπεσε χρονικά με τα γυρίσματα του παιχνιδιού ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, ο θάνατος του πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη και γιου της τραγουδίστριας Καίτης Γκρέυ, προβλήθηκε τον Νοέμβριο από τα ΜΜΕ. Μάλιστα έγινε γνωστό ότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;