Tesla: Tέσσερις ανοιχτές θέσεις πρακτικής για φοιτητές στην Ελλάδα
ο αμερικανικός κολοσσός, άνοιξε 4 ακόμη θέσεις πρακτικής άσκησης για προπτυχιακούς φοιτητές στην Ελλάδα.

Πριν λίγο καιρό η Tesla ανακοίνωσε ανοιχτές θέσεις πρακτικής άσκησης που προσέφερε σε φοιτητές Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς. Αυτή τη φορά, ο αμερικανικός κολοσσός άνοιξε 4 θέσεις πρακτικής για το ερευνητικό του κέντρο στην Αγία Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναζητά στον «Δημόκριτο» 3 προπτυχιακούς Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και 1 προπτυχιακό Μηχανικό Λογισμικού για εξάμηνη πρακτική, όπως φαίνεται παρακάτω:

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στην Ελλάδα

  • Software Engineer Internship – Motor Modeling & Technology Development
  • Electrical Engineer Internship – Motor Design & System Optimization
  • Electrical Engineer Internship – Motor Modeling & Dyno Measurements
  • Electrical Engineer Internship – Motor Modeling & Technology Development

Για τις θέσεις, μπορείς να δεις αναλυτικά εδώ.

Όπως αναφέρει και η ίδια η εταιρεία:

«Η Tesla είναι ένας εργοδότης που παρέχει Ίσες ευκαιρίες/Θετική δράση και δεσμεύεται για τη διασφάλιση της διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας. Όλοι οι υποψήφιοι που έχουν τα απαραίτητα προσόντα θα λαμβάνονται υπόψη για πρόσληψη, ανεξάρτητα από τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία, την εθνική καταγωγή, οποιαδήποτε αναπηρία, οποιαδήποτε κατάσταση προστατευόμενου βετεράνου, την ταυτότητα φύλου ή οποιονδήποτε άλλο παράγοντα που προστατεύεται από τους ισχύοντες ομοσπονδιακούς, κρατικούς ή τοπικούς νόμους.

Η Tesla έχει επίσης δεσμευτεί να συνεργάζεται και να παρέχει εύλογες διευκολύνσεις σε άτομα με αναπηρία. Εάν χρειάζεστε κάποια διευκόλυνση σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διαδικασία συνέντευξης, ενημερώστε το άτομο που είναι υπεύθυνο για την πρόσληψη.»

Σαν βασικές προϋποθέσεις για την πρόσληψη στην προκειμένη περίπτωση, η εταιρεία θέτει την άριστη γνώση αγγλικών, καθώς και πολύ καλή διαχείριση της γλώσσας προγραμματισμού MATLAB. Η Tesla ζητά ακόμη οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκονται σε προπτυχιακό επίπεδο σπουδών πάνω στο αντικείμενο των θέσεων πρακτικής, όπως επίσης να διαθέτουν κάποιες σχετικές εμπειρίες στη χρήση μέσων.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;