Tweet Takes: Η νέα λειτουργία του Twitter που παραπέμπει στο TikTok
Tweet Takes: Όταν το Twitter παθαίνει TikTok...

Το Twitter αποτελεί μία από τις κυρίαρχες πλατφόρμες social media παγκοσμίως, η οποία διαρκώς πειραματίζεται και προσπαθεί να αναβαθμίζεται δίνοντας νέα features στους χρήστες που την προτιμούν.

Έτσι, το Twitter αυτή την φορά πειραματίζεται με ένα νέο feature που ονομάζεται Tweet Take. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να σχολιάζουν ένα tweet σε ένα video ή σε μία φωτογραφία αντιδράσεων με ένα Quote Tweet.

Αυτή την περίοδο το Tweet Take διανύει την λεγόμενη δοκιμαστική του περίοδο με τους χρήστες να μπορούν να επιλέξουν το Quote Tweet with reaction αντί για το γνωστό, κλασικό και τυπικό retweet. Τα Tweet Takes μπορεί να είναι είτε φωτογραφία είτε video και το αρχικό tweet θα ενσωματώνεται ως κάρτα πάνω στην απάντηση.

Ως εκ τούτου, πλέον δίνεται η ευκαιρία στους χρήστες που επιθυμούν να σχολιάσουν ένα tweet, να ανεβάσουν ένα video ή μια φωτογραφία με την αντίδραση τους μέσω της νέας λειτουργίας. Μάλιστα, η συγκεκριμένη λειτουργία θυμίζει πολύ τα video αντιδράσεων μιας άλλη πλατφόρμας, του TikTok, όπου οι χρήστες συνηθίζουν τώρα πια να απαντούν σε σχόλια απευθείας με video.

Τα Tweet Takes, λοιπόν, βρίσκονται σε δοκιμαστική φάση χωρίς να έχει γίνει κάποια διευκρίνηση ως προς το αν θα αποτελέσουν ένα μόνιμο feature του Twitter μελλοντικά ή όχι, ενώ είναι διαθέσιμα μόνο σε επιλεγμένους χρήστες προς το παρόν.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;