Νοσηλεύτρια στον Ευαγγελισμό: «Eίμαστε 2 νοσηλευτές για 46 ασθενείς με κορωνοϊό»
«Βγαίνουμε θετικοί ο ένας μετά τον άλλον» - Κραυγή αγωνίας από νοσηλεύτρια στον Ευαγγελισμό

Ύστερα από τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, μια νοσηλεύτρια του Ευαγγελισμού απεύθυνε έκκληση να βοηθηθεί το προσωπικό, καθώς οι συνθήκες γίνονται ολοένα και χειρότερες.

Με ανάρτησή της στο TikTok, η νοσηλεύτρια τόνισε πως: «Οι άνθρωποι είναι σε τραγική κατάσταση, δεν υπάρχουν γιατροί, δεν υπάρχουν νοσηλευτές, δεν υπάρχουν ΜΕΘ, Είμαστε δύο νοσηλευτές για 46 ασθενείς να τους κρατήσουμε στη ζωή…».

Όπως αποκάλυψε, νόσησε και η ίδια, αλλά επέστρεψε στο πόστο της στην κλινική Covid-19, αφού προηγουμένως πέρασε δέκα ημέρες καραντίνας, προκειμένου να βοηθήσει τους συναδέλφους της. «Δεν έχει σημασία αν ήμουν καλά, γύρισα γιατί ο ένας συνάδελφος βγαίνει θετικός μετά τον άλλο» ανέφερε και πρόσθεσε: «είναι σα να είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη και παλεύουμε χωρίς πυρομαχικά, τίποτα…».

Δείτε τα βίντεο της νοσηλεύτριας στο Tik Tok:

@voulafrantzeskaki Απάντηση στο @dionpanag #covid19#νοσηλευτρια ♬ πρωτότυπος ήχος – Voula Frantzeskaki

«Έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση τραγική», αναφέρει η νεαρή νοσηλεύτρια από τον «Ευαγγελισμό», δείχνοντας στην κάμερα την δερματίτιδα που έχει πάθει εξαιτίας του έντονου στρες.

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται για όλο αυτό και είναι εγκληματικό. Είμαστε δυο νοσηλευτές για 46 ασθενείς. Ζητάμε βοήθεια. Μίλησα στον διευθυντή. Είμαστε εξαντλημένοι. Είναι λες και είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη, χωρίς στρατιώτες χωρίς πυρομαχικά», λέει στο βίντεο της στο TikTok.

«Όλο είναι παράλογο, ζω το θέατρο του παραλόγου, άλλα ζούμε, άλλα βγαίνουν έξω. Ακούω και κάτι απόψεις που με σοκάρουν. Τελείως διαφορετική εικόνα δείχνουν τα κανάλια προς τα έξω», δηλώνει η νοσηλεύτρια και προσθέτει ότι οι προϊστάμενοί της απαντούν σαν πολιτικοί.

Όπως αναφέρει, πολλοί ζήτησαν να γυρίσουν πίσω οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, ωστόσο, η διοίκηση απαντάει ότι δεν τους θέλουν.

«Είμαστε μόνοι μας και η απάντηση του Μητσοτάκη είναι ότι το ίδιο είναι να διασωληνώνεται έναν ασθενή στον όροφο και το ίδιο στην εντατική, όχι δεν είναι, οι άνθρωποι πεθαίνουν και θα συνεχίσουν να πεθαίνουν έτσι όπως είναι η κατάσταση και εμάς δεν μας ακούει κανένας», καταγγέλλει η νοσηλεύτρια.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι στον «Ευαγγελισμό» τα επισκεπτήρια έχουν απαγορευτεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, λόγω της διασποράς του κορωνοϊού μέσα στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον 92 υγειονομικοί έχουν βρεθεί θετικοί στην COVID-19, ενώ ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες μέρες.

@voulafrantzeskaki Απάντηση στο @vlassisskoylos #covid19#νοσηλευτρια ♬ πρωτότυπος ήχος – Voula Frantzeskaki

@voulafrantzeskaki Απάντηση στο @fantkorakla #covid19#νοσηλευτρια ♬ πρωτότυπος ήχος – Voula Frantzeskaki

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;