Νόβακ Τζόκοβιτς: Προπονήθηκε στην Αυστραλία - Τι έγραψε στα social media
Νόβακ Τζόκοβιτς: Συνεχίζονται οι εξελίξεις γύρω από το θέμα του Σέρβου τενίστα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έμεινε ελεύθερος στην Αυστραλία, αφού το δικαστήριο ενέκρινε ξανά τη βίζα του για τη χώρα. Ο Μάλιστα, ο Σέρβος τενίστας εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα να προπονηθεί κανονικά στη Μελβούρνη και πάτησε το court με την ρακέτα του.

Αν και δεν είναι ακόμα σίγουρα αν θα παραμείνει στη χώρα ή αν θα απελαθεί, ο άσσος του τένις προχώρησε σε μια ενημέρωση προς τους θαυμαστές του, με ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα social media. Αυτό που είπε ο «Νόλε» ήταν ότι δεν θα συμμετάσχει στη συνέντευξη Τύπου των γονιών του, διαψεύδοντας τις αρχικές πληροφορίες.

Η ανάρτηση του Τζόκοβιτς

“Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που ο δικαστής ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας μου. Παρά όλα όσα έχουν συμβεί, θέλω να μείνω και να προσπαθήσω να αγωνιστώ στο Australian Open.

Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό. Πέταξα εδώ για να παίξω σε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχουμε μπροστά στους καταπληκτικούς οπαδούς

Προς το παρόν δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους που σταθήκατε μαζί μου σε όλο αυτό και με ενθαρρύνατε να παραμείνω δυνατός”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novak Djokovic (@djokernole)

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;