Τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα αυτή
Τα τρέιλερ από νέες ταινίες και σειρές που αξίζει να δεις.

Η εβδομάδα μετά την Πρωτοχρονιά ήταν αρκετά χαλαρή σε ό,τι έχει να κάνει με καινούρια τρέιλερ για νέες σειρές και ταινίες που θα δούμε μέσα στο 2022. Εμείς σου επιλέξαμε τα τρέιλερ που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα!

Ταινίες

The Tragedy of Macbeth

Η ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες μέσα από το Apple TV+, φαίνεται ότι θα φτάσει και μέχρι τα Όσκαρ 2022. Οι Denzel Washington και Frances McDormand φαίνεται να διεκδικούν μία θέση στις πεντάδες για τις Καλύτερες Ερμηνείες της Χρονιάς, ενώ, η ταινία του Joel Coen φαίνεται να διεκδικεί και υποψηφιότητες και σε άλλες κατηγορίες.

Moonfall

Η νέα ταινία του Roland Emmerich με πρωταγωνιστές τους Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, και Donald Sutherland μας βάζει σε ένα σενάριο τρόμου. Η σελήνη για κάποιο άγνωστο λόγο έχει βγει από την τροχιά της και μία ομάδα προσπαθεί να αποτρέψει το τέλος του κόσμου.

Σειρές

Ozark Season 4

Το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν της βραβευμένης σειράς του Netflix θα είναι διαθέσιμο στις 21 Ιανουαρίου 2022. Το τελευταίο τρέιλερ μας προετοιμάζει για άλλη μία βουτιά στον κόσμο που έχουμε αγαπήσει εδώ και τρεις σεζόν!

Pam & Tommy

Ο Craig Gillespie (“Cruella”, “I, Tonya”) σκηνοθετεί τη σειρά που αφηγείται τις άγριες μέρες που ακολούθησαν την κλοπή από το σπίτι των Pamela Anderson και Tommy Lee και τη διαρροή του ροζ βίντεο που τους εκτόξευσε στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντς το 1995. Είναι μία από τις μίνι σειρές που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε!

Archive 81

Το Netflix ετοιμάζεται να μας… τρομάξει με τη νέα σειρά found-footage που θα δούμε στις 14 Ιανουαρίου.

After Life

Μία από τις σειρές, που παρόλο που δεν έχουν συγκεντρώσει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, έχει καταφέρει να αγαπηθεί από όσους την ανακαλύπτουν μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Και η 3η σεζόν επιφυλάσσει πολλές και ωραίες εκπλήξεις.

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window

Η Kristen Bell πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά που φαίνεται να σατιρίζει τα βιβλία που έχουν γίνει της μόδας το τελευταίο χρονικό διάστημα και μεταφέρονται στην οθόνη με ανάμεικτα αποτελέσματα. Το κοινό τους στοιχείο; Όλα έχουν τίτλους που ξεκινούν με το “The Woman…”

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1