Δύο ταινίες και Δύο σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και μπορεί τα μπαρ και, γενικότερα, τα μαγαζιά εστίασης να κλείνουν στις δώδεκα το βράδυ, οι ωραίες ταινίες και οι σειρές είναι ακόμα εδώ για να μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά. Μπορεί η πρώτη εβδομάδα του χρόνου να μην έχει πολλές νέες πρεμιέρες, έχει, όμως, μερικές πολύ καλές επιλογές.

Ταινίες

Licorice Pizza

Επιτέλους θα απολαύσουμε και στις ελληνικές αίθουσες τη νέα ταινία του Paul Thomas Anderson. Ο έφηβος Γκάρι Βάλενταϊν και η 25χρονη Αλάνα Κέιν έρχονται αντιμέτωποι με το μέλλον τους στο Λος Άντζελες του 1973. Ένα ρομαντικό δράμα που σε μεταφέρει στη δεκαετία του 1970 με πρωταγωνιστές την Alana Haim (του γνωστού συγκροτήματος HAIM) και τον γιο του Philip Seymour Hoffman, Cooper Hoffman. Την ταινία θα τη δούμε σίγουρα υποψήφια στα Όσκαρ 2022.

The King’s Man

Ο Matthew Vaughn εμβαθύνει τον κόσμο του “Kingsman” με ένα prequel που διαδραματίζεται στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μέσα από τη νέα περιπέτεια δράσης ανακαλύπτουμε το πώς γεννήθηκε η γνωστή υπηρεσία “Kingsman”. Στις αρχές του 20ού αιώνα, οι εγκληματικές ιδιοφυΐες του πλανήτη συνασπίζονται και ξεκινούν τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, με σκοπό να κυριαρχήσουν σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Μόνο η «Kingsman», η μυστική οργάνωση ενός Βρετανού ευγενή, μπορεί να αποτρέψει τα σατανικά σχέδιά τους.

Σειρές

A Discovery of Witches Season 3

Ο 3ος κύκλος της σειράς που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ως μία ένοχη απόλαυση επιστρέφει και μπορείς να την απολαύσεις στο Cosmote Series Marathon HD το Σάββατο 8/1 από τις 18:00. Βαμπίρ, μάγισσες και δαίμονες εμπλέκονται σε ένα παιχνίδι γεμάτο έρωτες, τρόμο, αλλά και pulp στοιχεία που θα σε κάνουν να κολλήσεις.

Σκοτεινή Θάλασσα

Η νέα σειρά του MEGA σε σενάριο Ζαχαρία Μαυροειδή και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη έκανε πρεμιέρα και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30. Η ιστορία μας μεταφέρει στο Μεσολόγγι που έχει συγκλονιστεί από μία υπόθεση εξαφάνισης και πιθανού θανάτου μίας νεαρής κοπέλας, της Άννας. Ο Χρήστος Δελλής (Γιώργος Παπαγεωργίου), ένας χημικός με διεθνή καριέρα και το κεντρικό πρόσωπο της σειράς, κατηγορείται πως τη σκότωσε και αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον τόπο του με τη ρετσινιά του φονιά. Δύο χρόνια μετά επιστρέφει πίσω για να αποχαιρετήσει τον πατέρα του, Μιχάλη (Άρης Λεμπεσόπουλος) που-κατά τα φαινόμενα-πέθανε από ατύχημα. Τα πρώτα δύο επεισόδια δείχνουν ένα αξιόλογο αποτέλεσμα με άκρως κινηματογραφική εικόνα και ήχο που σου μένει. Ελπίζουμε η πλοκή και η ιστορία να εξελιχθούν σε κάτι αρκετά μοναδικό και να μιλάμε για την πρώτη καλή ελληνική σειρά του 2022.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;