Νίκος Μουτσινάς για Βαλάντη: «Πρέπει να φύγει, έχει ξεφύγει»
Ο Νίκος Μουτσινάς απασφάλισε για τον Βαλάντη

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται για αρνητικό λόγο ο Βαλάντης, αφού με τα συχνά ξεσπάσματά του και τις επιθέσεις που ξεκινάει προς συμπαίκτες και αντιπάλους στο Survivor 5, έχει συγκεντρώσει ουκ ολίγα σχόλια που κατακρίνουν τη συμπεριφορά του.

Ένας εκ των επικριτών του τραγουδιστή είναι και ο Νίκος Μουτσινάς που «άνοιξε πυρ» προς τον ερμηνευτή, έπειτα από απόσπασμα που παίκτες σήμερα (6/1) στο «Καλό Μεσημεράκι», στο οποίο απεικονιζόταν ο Βαλάντης σε ακόμα ένα ντελίριο εκνευρισμού.

Ο παρουσιαστής, μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει την απομάκρυνση του Βαλάντη από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Παιδιά ακούστε λίγο, δεν θέλω να πάρω μέρος. Γιατί με ξέρετε τι είμαι τώρα, θα το πάω εγώ τώρα πολύ… δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή. Θα το πάω εκεί που είναι υπερβολή το ξέρω τώρα, τσιμπημένο», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε:

«Αυτό εννοώ, ότι πρέπει να φύγει. Μιλάει πάρα πολύ άσχημα, είναι πολύ επιθετικός. Προφανώς ο άνθρωπος του έχει φύγει, έχει ξεφύγει παιδιά. Το παιχνίδι αυτό που είναι ένας εξωτερικός εγκλεισμός κατά τα άλλα, είναι αυτοί μόνοι τους εκεί πέρα, βλέπει ο ένας τον άλλον κάθε μέρα.

«Θέλω να πω, ότι ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή δεν περνάει καλά ούτε ο ίδιος. Για να κάνεις μια έκρηξη σε κάποιον, σημαίνει ότι το έχεις ζήσει όλο ήδη μέσα σου και απλά πας και το κάνεις εμετό στον απέναντι. Θα πρέπει να ηρεμήσει λίγο ο άνθρωπος. Πολύ επιθετικός», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;