Survivor 5: Ανατροπή - Για αυτόν τον λόγο αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου
Survivor 5: Τι συμβαίνει με τον ηθοποιό

Απόλυτη ανατροπή στο Survivor 5. Κι ενώ όλοι περίμεναν πως θα αποχωρήσει ο Βαλάντης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έριξε «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο, καθώς έφυγε οικειοθελώς από το νησί της Καραϊβικής για οικογενειακούς λόγους, όπως δήλωσε ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο του Νησιού, στο χθεσινό επεισόδιο (5/1).

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε οικειοθελώς για οικογενειακούς λόγους.

«Παιδιά, με συγχωρείτε για τη διακοπή απλά έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και πρέπει να σας την μεταφέρω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, αιφνιδιάζοντας τόσο τις δυο ομάδες στο συμβούλιο του νησιού όσο και το τηλεοπτικό κοινό. «Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει με τη συνέχεια του παιχνιδιού και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν».

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Αυτό σημαίνει ότι, επειδή ήδη έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων τους οποίους έχει στηρίξει ήδη ο κόσμος, από τη στη στιγμή που έχουμε αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κλειδώσει η ψηφοφορία.

«Την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους δύο αγώνες ασυλίας και ο κόσμος πλέον θα ψηφίσει μόνο εκείνους», κατέληξε ο παρουσιαστής του Survivor αφήνοντας ενεούς τους παίκτες και των δυο ομάδων.

Survivor 5: Για αυτόν τον λόγο αποχώρησε ο Χατζηγεωργίου

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, όταν αναφέρθηκαν στο θέμα, ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε τα εξής: «Μίλησα με τον ΣΚΑΪ και μου διευκρίνισαν ότι ο λόγος δεν είναι ακριβώς οικογενειακός. Είναι προσωπικοί οι λόγοι που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1