Euroleauge: Αναβλήθηκαν τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
Euroleauge: Ανέβαλε τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις και του Παναθηναϊκού με την Άλμπα.

Όπως όλοι περίμεναν, οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, για την 19η αγωνιστική της Euroleague  τα οποία ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν αυτήν την εβδομάδα, αναβλήθηκαν λόγω των πολλών κρουσμάτων που έχουν στις τάξεις των ομάδων τους οι δυο αιώνιοι.

Πιο συγκεκριμένα, στις 6/1 (21:00) ο Παναθηναϊκός θα αγωνιζόταν με την Άλμπα στο Βερολίνο, ενώ μια μέρα αργότερα (7/1, 20:00), ο Ολυμπιακός θα φιλοξενούταν στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις. Οι αγώνες αναβλήθηκαν και τώρα η Euroleague αναζητά νέες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των δύο αναμετρήσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε αναβολή και στα ματς της περασμένης εβδομάδας και δη σε αυτά μεταξύ Ολυμπιακού-ΤΣΣΚΑ και ΠαναθηναϊκούΖάλγκιρις λόγω των πολλών κρουσμάτων στους δύο «αιωνίους».

Λίγο μετά την απόφαση της EuroLeague για μείωση της καραντίνας στους εμβολιασμένους παίκτες και με διπλό αρνητικό τεστ (η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί την Τρίτη 4/1) η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι αναβάλλει τις δύο αναμετρήσεις των «αιωνίων» όπως επίσης και ένα ακόμη παιχνίδι, αυτό της Αναντολού Εφές με την Μπάγερν που είναι προγραμματισμένο για τις 7/1 (19:30).

Πηγή φωτογραφίας: Intime


Διαβάστε ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;