Παναθηναϊκός: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στο τμήμα μπάσκετ
Παναθηναϊκός: Η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως δυο ακόμη μέλη της ομάδας είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Δύσκολη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά από την ισοπεδωτική ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό για την Eurleague, δύο μέλη της ομάδας διαγνώστηκαν θετικοί σε test για τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν αθλητή και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου, με τον συνολικό αριθμό να ανεβαίνει πλέον στους τέσσερις νοσούντες στο τριφύλλι.

Θυμίζουμε πως οι πράσινοι είχαν ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες για ακόμη δύο κρούσματα, που αφορούσαν σε αθλητή και μέλος του επιτελείου.

Όλα αυτά, μερικές μόλις ώρες πριν από τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο το Λαύριο (27/12, 20:00, ΕΡΤ3, LIVE Blog στο SPORT24) με φόντο την πρόκριση στο Final Four του θεσμού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι συνολικά δύο μέλη της ομάδας μας, ένα από το τεχνικό επιτελείο και ένα από το αγωνιστικό τμήμα, διαγνώστηκαν θετικά στoν COVID-19, έπειτα από τον τακτικό έλεγχο που διενεργήθηκε. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων”.

Πηγή φωτογραφίας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
0'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
10'
0 - 0
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;