Squid Game: Θα δούμε ακόμα δύο σεζόν στο Netflix;
Ο δημιουργός του "Squid Game" αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το Netflix για ακόμα δύο σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Το “Squid Game” αποτελεί από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix. Όταν έκανε πρεμιέρα η σειρά από τη Νότιο Κορέα στην streaming πλατφόρμα, κανείς δεν περίμενε την ανταπόκριση του κοινού.

Το “Squid Game” αμέσως κέρδισε ένα παγκόσμιο κοινό και επαίνους τόσο από τους τηλεθεατές όσο και από τους κριτικούς, ενώ έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης για πρωτοεμφανιζόμενη σειρά στην υπηρεσία streaming, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του “Bridgerton”. Μάλιστα, τώρα η σειρά από τη Νότιο Κορέα βρίσκεται σε πολλά top 10 κριτικών για τις καλύτερες σειρές της χρονιάς, αλλά και υποψήφια σε διάφορα βραβεία.

Οπότε, όλοι περιμέναμε πότε θα ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή της σειράς μέσα από περισσότερες σεζόν. Ο δημιουργός της σειράς το έκανε γνωστό πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την streaming πλατφόρμα για το μέλλον της σειράς και έχουμε ενθουσιαστεί!

Σε συνέντευξή του στον κορεατικό τηλεοπτικό σταθμό KBS, ο δημιουργός της σειράς Hwang Dong-hyuk δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή μιλάει με την πλατφόρμα streaming για το μέλλον της σειράς και πρόσθεσε:

“Είμαι σε συνομιλίες με το Netflix για την διάρκεια της 2ης καθώς και της 3ης σεζόν. Θα αποφασίσουμε σύντομα!”

Το Netflix, όμως, από τη μεριά του, κρατάει τα πράγματα λίγο πιο μυστικά και διατηρεί μία αβεβαιότητα στους φανς. Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του:

“Είναι αλήθεια ότι συζητάμε για μια μεγάλη προοπτική δυνατοτήτων για το Squid Game, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής μιας 3ης σεζόν, αλλά τίποτα δεν έχει ακόμη αποφασιστεί οριστικά.”

Εμείς πάλι θεωρούμε ότι προσπαθεί η πλατφόρμα να μας ρίξει στάχτη στα μάτια ώστε να κάνει ακόμα μεγαλύτερη την ανυπομονησία του κοινού για τις μελλοντικές σεζόν της σειράς!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;