Σάκης Ρουβάς: Απειλούν με γιαούρτωμα στο ρεβεγιόν του Λυκαβηττού
Σάκης Ρουβάς: Σε επιφυλακή οι Αρχές για τις απειλές.

Η απόφαση του δήμαρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, να δαπανήσει εν μέσω πρωτοφανούς οικονομικής και υγειονομικής κρίσης 217.000 ευρώ για την πρωτοχρονιάτικη τηλε-φιέστα, άνευ θεατών με τον Σάκη Ρουβά, είχε αρνητικό αντίκτυπο στον κόσμο και ειδικά στους χρήστες του διαδικτύου. Ο χρόνος διάρκειας θα είναι μόλις 17 λεπτά!

Μάλιστα, ενώ οι αντιδράσεις ξεκίνησαν από τα social media και ειδικά το Twitter ως περιπαιχτικά σχόλια χλευασμού προς τον δήμαρχο Αθηναίων, πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει καθώς αρκετοί είναι αυτοί που απειλούν με επίσκεψη στον χώρο της συναυλίας στον Λυκαβηττό με σκοπό να εκτοξεύσουν γιαούρτια προς τον καλλιτέχνη!

Το πιο σημαντικό είναι πως έχει δημιουργηθεί διαδικτυακή ομάδα – group που οργανώνει γιαούρτωμα του δημοφιλή καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά κατά την πρωτοχρονιάτικη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων.

Η συγκεκριμένη ομάδα περιγράφει την επερχόμενη δράση της ως:

«Κάλεσμα σε γιαούρτωμα του Σάκη Κουβά και του επιτελείου καραγκ…, που του ανέθεσε την εκδήλωση με αμοιβή 215.000€ για 17 λεπτά ( κι αυτό βασανιστικό είναι για τα αυτιά μας) την στιγμή, που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας του Covid-19 και της οικονομικής κρίσης δεκαετίας.».

Τις αρχές κινητοποιεί το γεγονός ότι είναι εκατοντάδες οι πολίτες που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη ενέργεια, έτσι θα βρίσκονται σε επιφυλακή αρκετοί άνδρες της Αστυνομίας.

Οι δημότες φέρεται πως έχουν εξοργιστεί με τα συνεχόμενα υπέρογκα ποσά που έχει δώσει ο δήμαρχος της πρωτεύουσας για κονδύλια, όπως του Μεγάλου Περίπατου, την επέκτασή του με τα «αειθαλή» πλατάνια στην Πανεπιστημίου, την ίδια στιγμή που στα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα με τις νεροποντές και τις καταιγίδες το κέντρο έμοιαζε με μικρή Βενετία ακαθάριστων φρεατίων, κάτι που δε συνέβη πρώτη φορά.

Κώστας Μπακογιάννης: Μίζεροι που φαρμακώνονται

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρει ότι οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας είναι σαν το έθιμο με τα κάλαντα. Ο Κώστας Μπακογιάννης διευκρινίζει ότι το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. «Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια.

Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού.

Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους.

Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!» γράφει ο Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
  
 3