Μυριέλλα Κουρεντή: Στο στόχαστρο των Διάσημων η ηθοποιός - Η πρώτη αποχώρηση
Μυριέλλα Κουρεντή: Για ποιο λόγο την στοχοποιούν οι συμπαίκτες της;

Η πρώτη αποχώρηση στο Survivor 5 είναι γεγονός. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε ανάμεσα στους Βαλάντη, Ελισάβετ Σπανού και Σπύρο Μάρτικα.

Η Ελισάβετ ήταν η παίκτρια που αποχώρησε προτού καλά – καλά μάθει τους νόμους της…«ζούγκλας» στο νησί του Αγίου Δομίνικου. Η ίδια δήλωσε ότι δεν το περίμενε, ενώ έκπληκτοι έμειναν και οι συμπαίκτες της.

Μυριέλλα Κουρεντή: Γιατί περνάει κρίση η σχέση της με τους συμπαίκτες της

Η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκεται στο στόχαστρο των Διάσημων, καθώς σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός πως έχει έρθει αρκετά κοντά με την αντίπαλη ομάδα και συγκεκριμένα πάρα πολύ κοντά με έναν Μαχητή.

Η ηθοποιός φέρεται πως δέχεται «στενό μαρκάρισμα» από τον Γιώργο Κατσαούνη και η ίδια δεν δείχνει να ενοχλείται, τουναντίον, μάλλον, ανταποκρίνεται στο φλερτ του «Στρακαστρούκα». Κάτι, που δεν αρέσει καθόλου στους Κόκκινους.

Τα πράγματα ξέφυγαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/12), όπου η Μυριέλλα Κουρεντή δέχθηκε μία «επίθεση» από τους συμπαίκτες της, με την Αθηνά Ευμορφιάδη να κάνει λόγο για «στρατηγική» και να τονίζει πως η ηθοποιός θέλει να τα πάει καλά με τους Μπλε ενόψει συνένωσης.

«Δεν είναι στρατηγική. Τους μιλώ ανθρώπινα και τους λέω γεια. Οπότε τι συζήτηση; Επειδή ρώτησα την Πελαγία αν είναι καλά και για τον τραυματισμό της; Σίγουρα ενοχλήθηκαν τα παιδιά που κάνουν πιο ανταγωνιστικά και σκληρά αθλήματα έξω, όπως η Αθηνά κι ο Γιωρίκας», απάντησε από την μεριά της η Μυριέλλα προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Διαβάστε ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
90'
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΤΕΛ
56 - 61
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;