Μια ατάκα του Γιώργου Κατσαούνη, πυροδότησε εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ξεσπά κατά του αντιπάλου της.

Μεγάλη ήταν η ένταση στο χθεσινο επεισόδιο (28/12) του Survivor 5, με τους παίκτες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του νησιού.

Μια ατάκα του Γιώργου Κατσαούνη από την ομάδα των Μαχητών, πυροδότησε εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ξεσπά κατά του αντιπάλου της.

Ο ίδιος ανέφερε πως οι Διάσημοι είναι για τα σαλόνια κι οι Μαχητές για τα αλώνια κι η αντίδραση των πρώτων ήταν άμεση. Πρώτη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία τόνισε πως ο Γιώργος δεν μπορεί να γνωρίζει τι έχει περάσει ο καθένας στη ζωή του, απαντώντας στον αντίπαλό της ότι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον.

Συγκεκριμένα είπε:

Ο συμπαίκτης απέναντι είναι άκρως προσβλητικός, αλλά δεν μας προσβάλλει γιατί είμαστε ανώτεροι από εσένα, όταν μας μιλάς έτσι. Δεν ξέρεις τι έχω περάσει εγώ στη ζωή μου κι ο κάθε συμπαίκτης μου. Εγώ έχω περάσει καρκίνο και κοιμόμουν σε κρεβάτι νοσοκομείου. Καλύτερα να πεις συγγνώμη και να το παραδεχθείς, παρά να μας βγάλεις όλους τρελούς.. Είσαι ρατσιστής σε συγκεκριμένες ομάδες όταν λες ότι μιλάς μόνο με άνδρες και όχι με γυναίκες, αξία σου δίνω τώρα.

Σύντομα η κατάσταση ξέφυγε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να ξεκινούν μια έντονη κόντρα σε υψηλούς τόνους.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;