Κινηματογραφική απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Συναγερμός στην Αστυνομία
Θύμα απαγωγής φέρεται να έχει πέσει επιχειρηματίας που έχει εξαφανιστεί από χθες το βράδυ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση εξαφάνισης του επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Γ.Κ., ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το βράδυ και κατά πάσα πιθανότητα έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας ήταν χθες το βράδυ στο Ίλιον και δεν επέστρεψε στο σπίτι του, όταν έφυγε από την ταβέρνα όπου βρισκόταν.

Σημειώνεται, ότι την εξαφάνιση στην Αστυνομία, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, δήλωσε φίλος του επιχειρηματία.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει και το περιστατικό και με ένα καμένο αυτοκίνητο που έχει εντοπιστεί στη Δυτική Αττική, αλλά και δυο ακόμη καμένα αμάξια έξω από τον οικισμό «Φοίνικας» στα Σπάτα.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του επιχειρηματία  

Συναγερμό έχει προκαλέσει στις τάξεις της αστυνομίας η μυστηριώδης εξαφάνιση επιχειρηματία από χθες το βράδυ, έξω από το σπίτι του, στο Ντράφι Πεντέλης.

Οι πιθανότητες να έχει συμβεί κινηματογραφική απαγωγή δυστυχώς είναι μεγάλες. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών ενώ από τα πρώτα στοιχεία που ανακαλύφθηκαν είναι τα καμένα αυτοκίνητα που πιθανολογείται πως χρησιμοποιήθηκαν για την απαγωγή του επιχειρηματία και μετά κάηκαν για να μην αφήσουν ίχνη οι δράστες.

Ήδη έχουν καταθέσει στην Ασφάλεια ο αδερφός και η γυναίκα του θύματος. Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας, μαζί με τον αδερφό του, είχε καταγγείλει απόπειρα ληστείας αφού είχε δεχθεί επίθεση με πυροβολισμούς το 2020 στο κατάστημα με τα ανταλλακτικά.

Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια και συγκεκριμένα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ασχολείται με απαγωγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1