Απαγωγή Κυπαρίσση: Ζητούν λίτρα 2 εκατομμυρίων από την οικογένειά του
Απαγωγή Κυπαρίσση: Οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένειά του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση. Σύμφωνα με πρόσωπα από το περιβάλλον του, οι δράστες επικοινώνησαν με την οικογένειά του και ζήτησαν λίτρα ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ μετρητά, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο, σώο και αβλαβή!

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών προσεγγίζουν με πλήρη μυστικότητα και ιδιαίτερη προσοχή αυτή τη δύσκολη υπόθεση. Οι απαγωγείς έστειλαν και φωτογραφίες με τον Γιώργο Κυπαρίσση δεμένο με τα χέρια πίσω από την πλάτη και τα πόδια ώστε να διαβεβαιώσουν τον αδελφό του πως είναι ζωντανός.

O επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων και διατηρεί καταστήματα στο Μενίδι και στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Πώς έγινε η απαγωγή

Όλα έγιναν χθες (28/12) αργά το βράδυ, όταν ο Επιχειρηματίας γευμάτισε σε ταβέρνα στο Ίλιον, αλλά αφού έφυγε από εκεί δεν επέστρεψε σπίτι του, που βρίσκεται στο Ντράφι της Πεντέλης. Το περιστατικό φέρεται πως έγινε γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα κατά την επιστροφή του προς την οικεία του.

Την ώρα της κινηματογραφικής απαγωγής του ο επιχειρηματίας μιλούσε στο κινητό του με φιλικό του πρόσωπο που άκουσε τους δράστες να εγκλωβίζουν το θύμα τους και να τον επιβιβάζουν σε όχημα. Ο συνομιλητής του απαχθέντα έχει ήδη δώσει κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. Με βάση τα πρώτα δεδομένα της υπόθεσης ο σύντομος χρόνος που στάλθηκε το πρώτο μήνυμα και το ύψος των λύτρων που ζητούνται , δείχνουν στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια όχι μεγάλης οργάνωσης και παραμένει ζητούμενο αν και που οι δράστες έχουν κρησφύγετο η κρατούν τον επιχειρηματία σε άλλο σημείο.

Ο επιχειρηματίας, μαζί με τον αδερφό του, είχε καταγγείλει απόπειρα ληστείας αφού είχε δεχθεί επίθεση με πυροβολισμούς το 2020 στο κατάστημα με τα ανταλλακτικά που διατηρεί.

Απαγωγή Κυπαρίσση: Τα τελευταία stories του

Πηγή φωτογραφιών: Intime & Instagram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;