Αυτό είναι το φυτό της χρονιάς για το 2022!
Το φυτό της χρονιάς για το 2022 δε χρειάζεται πολύ πότισμα, είναι εύκολο στο να το φροντίζεις και είναι ιδανικό για φοιτητές και ανθρώπους που δε ασχολούνται ιδιαίτερα με την κηπουρική.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερα διάφορα φυτά να παίρνουν μία ξεχωριστή θέση στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Μάλιστα, οι διακοσμητές υποστηρίζουν ότι τα φυτά συνδέονται με την δημιουργία ενός καλύτερου «κλίματος», τη μείωση του άγχους και την αύξηση της παραγωγικότητας. Για αυτό και, πλέον, κάθε έτος έχει και το δικό του, ξεχωριστό φυτό. Ποιο είναι αυτό για το 2022;

Το baby rubber στέφθηκε το φυτό της χρονιάς για το 2022 από το 1-800-Flowers.com. Πρόκειται για ένα όμορφο και εύκολο στη φροντίδα φυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη In Bloom Flower Shop (@inbloomflowershop)

Όπως υποστηρίζει ο Άλφρεντ Παλομάρες:

“Το baby rubber (Peperomia) είναι μια ποικιλία που μοιάζει με παχύφυτο, που αρχικά βρέθηκε στα τροπικά δάση της Νότιας Αμερικής. Χαρακτηρίζεται από τους χοντρούς όρθιους μίσχους του με τα γυαλιστερά, υπερμεγέθη φύλλα.”

Σύμφωνα με τον Παλομάρες, μπορείς να το κρατήσεις ζωντανό εύκολα, καθώς τα χυμώδη φύλλα του διατηρούν την υγρασία. Επίσης, χρειάζεται να ποτίζεται μόνο όταν το χώμα του είναι στεγνό.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ήλιο και νερό, όταν πρέπει. Επιπλέον, όταν το φυτό μεγαλώσει μπορείς να κόψεις ένα μέρος του και να το μεταφυτεύσεις και, έτσι, να γεμίσεις σιγά σιγά τον χώρο σου με ωραία φυτά που είναι εύκολο να τα προσέξεις και να τα περιποιηθείς!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash (@plantsandthings103157)

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;