Κλερ Φόι:
Η ηθοποιός Κλερ Φόι μίλησε για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει όταν καλείται να γυρίσει μια ερωτική σκηνή για κάποια σειρά ή ταινία.

Η ηθοποιός Κλερ Φόι μίλησε για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει όταν καλείται να πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά όπου θα πρέπει να γυρίσει μια ερωτική σκηνή, κάνοντας λόγο για ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της δουλειάς της.

Η ηθοποιός που υποδύεται τη Βασίλισσα Ελισάβετ στην σειρά του Netflix, «The Crown» παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, κατά τη διάρκεια της οποία τόνισε πως “μετά από κάθε ερωτική σκηνή που γύριζε, ένιωθε πολύ εκτεθειμένη και αισθανόταν αντικείμενο εκμετάλλευσης“.

Είναι το πιο ζοφερό πράγμα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου“, είπε με αφορμή το νέο της ρόλο στη σειρά “A Very British Scandal“, που πραγματεύεται το το διαζύγιο της δούκισσας του Argyll.

Όπως ανέφερε, μετά από κάθε ερωτική σκηνή, ένιωθε πολύ εκτεθειμένη και αισθανόταν αντικείμενο εκμετάλλευσης. Μιας και η υπόθεση της σειράς εστιάζει στον σάλο που προκάλεσαν οι γυμνές φωτογραφίες από τα ερωτικά σκάνδαλα της Δούκισσας, η ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με την κριτική που δέχονται οι γυναίκες για την ερωτική τους ζωή.

Είναι πολύ δύσκολο να είσαι γυναίκα και να πρέπει να υποδυθείς ότι κάνεις σεξ στην οθόνη. Νιώθεις ότι σε εκμεταλλεύονται. Νιώθεις μεγάλη έκθεση. Μπορεί να προσπαθούν όλοι να σε κάνουν να μη νιώθεις έτσι, αλλά είναι αναπόφευκτο στην πραγματικότητα“, ανέφερε η ηθοποιός.

Η ίδια, όπως τόνισε, προσπάθησε να αντιστρέψει αυτή την κατάσταση και να μην σκέφτεται πως είναι ένας απλός οργασμός μπροστά στην κάμερα.

Ξαφνικά, άρχισα να νιώθω δυνατή. Σκέφτηκα πως αφού έχω αυτό τον ρόλο, έπρεπε να εκπροσωπήσω το γυναικείο φύλο κι όχι ένα είδος απρόσωπου οργασμού, που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις κινηματογραφικές οθόνες. Το σιχαίνομαι αυτό που γίνεται, ακόμα και τη λέξη, αλλά δυστυχώς οι γυναίκες θα βιώνουν πάντα slut-shaming. Πιστεύω πως μέχρι κι η πρωτόπλαστη Εύα θα είχε τραβήξει τα ίδια“.

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;