Bill Gates: H εκτίμησή του για το τέλος της πανδημίας
Ο Bill Gates με μια σειρά από tweets έδωσε την δική του εκτίμηση για το τέλος της πανδημίας.

Ο Bill Gates με μια σειρά από tweets έδωσε την δική του εκτίμηση για το τέλος της πανδημίας.
Η προειδοποίηση του είναι μια απλή στατιστική και η πραγματικότητα ότι η Όμικρον έχει μελετηθεί μόνο για μικρό χρονικό διάστημα.

Ενώ υπάρχει ελπίδα ότι η Όμικρον είναι λιγότερο θανατηφόρα από τη μετάλλαξη Δέλτα πρέπει να θυμόμαστε ότι η Δέλτα ήταν τόσο πιο μεταδοτική όσο και θανατηφόρα από το στέλεχος Άλφα που αντικατέστησε. Η μετάδοση της Όμικρον φέρεται να είναι εκθετική, εάν εξαπλωθεί δύο φορές πιο εύκολα από την Δέλτα αλλά είναι στο μισό θανατηφόρα, θα σκότωνε περισσότερους ανθρώπους, σύμφωνα με αναφορές.

Οι πρώιμοι δείκτες υποδηλώνουν ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί εξακολουθούν να είναι λιγότερο πιθανό να μολυνθούν με την μετάλλαξη της Όμικρον και είναι λιγότερο πιθανό να έχουν σοβαρά συμπτώματα. Τα άτομα που έχουν λάβει ενισχυτικές δόσεις έχουν δείξει καλύτερη ανθεκτικότητα. Ενώ ο Bill Gates πιστεύει ότι οι επόμενοι μήνες μπορεί να είναι δύσκολοι και σκοτεινοί, δηλώνει αισιοδοξία για το 2022, αναφέροντας ότι η ικανότητα της Όμικρον να κινείται γρήγορα θα υποδηλώνει ότι το τελευταίο κύμα θα διαρκέσει λιγότερο από 3 μήνες.

 

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;