Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η πρώτη δήλωση για το περιστατικό με τη Σάσα Σταμάτη στο θέατρο
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ρωτήθηκε για το περιστατικό με τη Σάσα Σταμάτη.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κλήθηκε να δώσει απαντήσει για την απόφασή του να μην αρχίσει η παράσταση «Κουρέας της Σεβίλλης» στο θέατρο Ακροπόλ, αν η Σάσα Σταμάτη δε φύγει από το κοινό.

«Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί», αρκέστηκε να πει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το σκηνικό με τη Σάσα Σταμάτη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ, το περασμένο Σαββατοκύριακο η τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, η οποία πρόσφατα είχε μπουκάρει με το “έτσι θέλω” στη σκηνή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου, καθώς δε φαίνεται να… συμφωνούσε με το περιεχόμενο της σάτιράς του, πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.

Η δημοσιογράφος, λοιπόν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ, πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση, όμως, λίγο αφότου έκατσε σε μία από τις πρώτες θέσεις, μία από τις ταξιθέτριες την πλησίασε και της ζήτησε διακριτικά να αποχωρήσει γιατί διαφορετικά δεν θα ξεκινούσε η παράσταση.

Διαβάστε ακόμη:

Τάνια Τσανακλίδου – Σάσα Σταμάτη: H ανάρτησή της για το περιστατικό στην παράσταση Ζαραλίκου

Πρώην εργαζόμενη στο Ράδιο Αρβύλα: «Όλοι ήξεραν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρενοχλούσε»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;