Bachelor 2: Η Αθηνά New York άφησε την φέτα και μίλησε στις... μπανάνες!
Bachelor 2: Η Αθηνά New York μίλησε σε μπανάνες και η φάση έγινε λίγο κρίντζι.

Για όσα άτομα δεν παρακολουθούν το Bachelor 2 (ή έχασαν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως χθες Πέμπτη (16/12) προβλήθηκε ο ημιτελικός.

Η Γιώτα , η Άννα και η Αθηνά New York ήταν οι 3 παίκτριες που μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Ιζαμπέλας βρέθηκαν στην τελική τριάδα που διεκδίκησε την καρδιά του εθνικού μας εργένη, Αλέξη Παππά. Η παίκτρια που έφτασε κοντά στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό είναι η Γιώτα που γενικά είχε πιο ψύχραιμη αντίδραση από την Ιζαμπέλα, όταν άκουσε την είδηση της αποχώρησής της.


Έτσι, οι δύο φιναλίστ -η Άννα και η Αθηνά- επέστρεψαν στη συνέχεια στα δωμάτιά τους. Εκεί, βρήκαν έναν φάκελο με ένα γράμμα, στο οποίο ο εθνικός μας εργένης τους ανακοίνωνε ότι θα τα πουν στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.

Μόλις η Αθηνά New York άκουσε την τοποθεσία του τελικού ενθουσιάστηκε πάρα πολύ. Ο ενθουσιασμός της ήταν τόσο μεγάλος που έπιασε ό,τι βρήκε μπροστά της και άρχισε να του μιλάει. Και αυτό το κάτι ήταν κάτι μπανάνες που τις χρησιμοποίησε ως τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια ρώτησε αν εκεί θα έχει τυρί.

Γενικά η φάση ήταν λίγο cringy, αλλά όταν μιλάμε για το Bachelor η φράση που ταιριάζει είναι συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
  
 2