Κρατερός Κατσούλης:
Ο Κρατερός Κατσούλης έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο πλατό του "The 2Night Show" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Κρατερός Κατσούλης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο πλατό του “The 2Night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του αλλά και σε όσα γράφτηκαν για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Έχασα 15 κιλά από πέρυσι. Τα έχασα σε έναν χρόνο με συνέπεια, με πειθαρχεία, με παραβάσεις. Τα έχασα για μένα“, δήλωσε χαρακτηριστιά ο Κρατερός Κατσούλης αναφορικά με την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Κρατερός Κατσούλης: Τι είπε για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου

Στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου έπειτα από 10 χρόνια έγγαμου βίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

O χωρισμός δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή, πιο πολύ ταλαιπωρούμαστε στη φαντασία μας, παρά στην πραγματικότητα. Είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά μας, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και για τα παιδιά μας δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Εάν δεν συμφωνήσουν και οι δυο ενήλικες να γίνει αυτό, δεν πρόκειται να γίνει. Πρέπει να χαιρόμαστε όταν ακούμε για ανθρώπους που έχουν καταφέρει να κάνουν μια υπέρβαση προσωπική και να έχουν μια καλή σχέση. Μπορεί και η καλή σχέση να ‘πουλάει’. Δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλεις 14 περίεργα πράγματα, προκειμένου να γίνει ντόρος. Έχουν γραφτεί τέρατα, το ένα φλέρταρε με την ”κόκκινη γραμμή”, να ασχοληθείς ή όχι νομικά“.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;