Τάσος Ιορδανίδης: Ήμουν σε σχέση όταν γνώρισα τη Θάλεια Ματίκα
Τάσος Ιορδανίδης: Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός στο "The 2night Show".

Ο γνωστός ηθοποιός, Τάσος Ιορδανίδης, βρέθηκε χθες Τετάρτη (16/12) καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Showόπου μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και την σχέση του με τη Θάλεια Ματίκα.

Όταν ο Τάσος Ιορδανίδης ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αρχή της σχέσης του με την Θάλεια Ματίκα, ο ίδιος απάντησε:

“Εγώ ήμουν σε σχέση την οποία υπεραγαπούσα, ήμασταν ερωτευμένοι κλπ. Έρχεται η Ματίκα για δουλειά, μού άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε είσαι καψούρης, είτε είσαι παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα. Πράγματι, αρχίσαμε να επικοινωνούμε. Τής έκανα πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε. Όπως είναι φυσιολογικό και πριν την καλέσω με ιντρίγκαρε.

Tην πρώτη φορά που την είδα με ιντρίγκαρε κι ένιωσα πως κάτι γίνεται. Φυσικά, προέκυψαν κάποιοι άλλοι λόγοι που με την κοπέλα που ήμουν αποστασιοποιηθήκαμε, χώρισαν οι δρόμοι μας”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Iordanidis (@tasos_iordanidis28)

Στη συνέχεια ο Τάσος Ιορδανίδης δήλωσε ότι με την σύντροφο και συνάδελφό του, Θάλεια Ματίκα, αρχικά διατηρούσαν φιλική σχέση, καθώς εκείνη του εκμυστηρευόταν τα ερωτικά της.

Όσον αφορά την “στροφή” της σχέσης του από το φιλικό στο ερωτικό, ο ίδιος την περιέγραψε ως εξής:

“Η μαγική στιγμή ήταν όταν της είπα ότι άρχισα να βγαίνω με μια άλλη κοπέλα. Τότε με κάλεσε στο σπίτι για να δούμε DVD. Πήγα να δούμε την ταινία, δεν την είδαμε ποτέ και από τότε δεν έφυγα ποτέ και από το σπίτι”.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;