Κώστας Νικούλι -
Κώστας Νικούλι: "Θέλω το επίθετο μου ως έχει. Νικούλι όχι Νικούλης, γιατί νιώθω περήφανος για την καταγωγή μου, δεν ένιωσα ότι είμαι ξένος".

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (14/12) ο ηθοποιός Κώστας Νικούλι, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά “Σασμός” υποδυόμενος τον Πετρή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το πώς μπήκε στη ζωή του η υποκριτική:

Μπαίνει από νωρίς από τη στιγμή που σκέφτεσαι σοβαρότερα τα πράγματα, έρχονται κάποιες στιγμές που έρχεται μπροστά σου ένα χαρτί θεατρικής ομάδας λυκείου, και μετά άνοιξε ένας νέος κόσμος. Ασχολήθηκα, έδωσα πανελλήνιες δεν πήγε τόσο καλά, γιατί η δραματική σχολή ήταν ο στόχος μου. Οι γονείς μου το πήραν δύσκολα, πήγαν πίσω στην Αλβανία μόνιμα. Μένω μόνος στην Αθήνα, είπα στη μητέρα μου θα δώσω στη Δραματική και εάν δεν περάσω θα γυρίσω πίσω μαζί σας“.

Αναφέρθηκε, επίσης, στις διάφορες δουλειές που έκανε κατά καιρούς, μέχρι να ακολουθήσει αυτό που ονειρευόταν, εξηγώντας πώς από τις χειρωνακτικές δουλειές βρέθηκε στη Δραματική Σχολή.

Ο Κώστας Νικούλι αναφέρθηκε, επίσης, για το πώς προέκυψε η συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha και πώς πήρε τον ρόλο, αναφέροντας:

“Δεν ήξερα τι σημαίνει “σασμός” στην αρχή. Πριν από περίπου έξι μήνες μου είπαν “έλα να κάνεις” ένα δοκιμαστικό για μια σειρά που θα παιχτεί του χρόνου”. Είχα κάνει ήδη μια συμμετοχή στις “Άγριες Μέλισσες” σε ένα flashback. Είχα παίξει τον πατέρα των αδελφών Σταμίρη σε νεαρή ηλικία. Ίσως λειτούργησε αυτό. Πάντως, δεν ήταν ένα δοκιμαστικό και τελείωσε. Πήγαινα κάθε ένα μήνα περίπου και έκανα συνέχεια ακροάσεις. Συνδέθηκα με τον ρόλο του Πετρή. Κάποια στιγμή μου είπαν για άλλο ρόλο και είπα “ρε γαμ@τ@ θέλω τον Πετρή”. Το κατάλαβαν οι συντελεστές της σειράς και μείναμε εκεί“.

Για το αν βίωσε ρατσισμό, ίδιος δήλωσε υπερήφανος για την καταγωγή του, αναφέροντας:

Θέλω το επίθετο μου ως έχει. Νικούλι όχι Νικούλης, γιατί νιώθω περήφανος για την καταγωγή μου, δεν ένιωσα ότι είμαι ξένος ότι είμαι κάτι διαφορετικό, ήθελα να το λέω. Κάπως το επιδίωκα. Μπορεί να μην είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει “Αλβανός”, δεν ένιωθα άσχημα. Ο καθένας επιλέγει την ταυτότητα του, δεν θα μπει κανένας εμπόδιο σε αυτό. Τα παιδιά σε ένα σχολικό περιβάλλον πάντα είναι πιο αθώα θα έλεγα – και όχι σκληρά – γιατί δεν ξέρουν τι μπορεί να προκαλέσουν στον άλλον“.

Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, ανοιχτά για την προσωπική του ζωή λέγοντας:

Τον τελευταίο καιρό συζώ με την κοπέλα μου. Γνωριστήκαμε όταν συνεργαστήκαμε σε μια θεατρική παράσταση. Δεν περιμένει τον γάμο, περισσότερο περιμένει το πάρτι. Είναι μέρος της δουλειάς αλλά είμαι ζηλιάρης. Το λέω εκείνη τη στιγμή για να μην γίνονται παρεξηγήσεις. Όσο ζηλεύω εγώ ζηλεύει και εκείνη“.

Τέλος, αναφέρθηκε στη μεγάλη στιγμή που βρέθηκε στις Κάννες μέσα από την ταινία “Xenia“, αναφέροντας:

Μόνο ευγνώμων μπορώ να νιώθω, ήταν ένα ένα δώρο. Κοίταγα τα πάντα με τα μάτια γουρλωμένα. Εν τελεί ξέρεις τι; Δεν είναι και τίποτα, πρέπει πάντα να παλεύεις γι’ αυτό που κάνεις“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;