Billie Eilish: «Έβλεπα πορνό από τα 11, μού κατέστρεψε τον εγκέφαλο»
Η 19χρονη super star, Billie Eilish, το χαρακτηρίζει «ντροπή» και εξηγεί πώς την επηρέασε στην σεξουαλική της ζωή.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Billie Eilish κατά τη διάρκεια του “The Howard Stern Show“. Όπως παραδέχθηκε η 19χρονη τραγουδίστρια έβλεπε ταινίες πορνό από ηλικία 11 ετών, κάτι που μετανιώνει τώρα, γιατί, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, της κατέστρεψε τον εγκέφαλο και έβλεπε εφιάλτες.

«Ως γυναίκα, νομίζω ότι το πορνό είναι ντροπή. Έβλεπα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής. Άρχισα να βλέπω όταν ήμουν 11 ετών. Νομίζω ότι πραγματικά κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόσο πορνό» είπε αρχικά η super star.

Όπως ομολόγησε, άρχισε να παρακολουθεί όλο και περισσότερα είδη πορνογραφίας, κάτι που διέστρεψε τις ιδέες της για το σεξ και τις σχέσεις.

«Έφτασε σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τίποτα άλλο εκτός και αν ήταν βίαιο, δεν το πίστευα ότι ήταν ελκυστικό. Ήμουν παρθένα. Δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα. Και έτσι αυτό οδήγησε σε προβλήματα… Τις πρώτες φορές που έκανα σεξ, δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν καλά. Ήταν επειδή νόμιζα ότι αυτό ήταν που υποτίθεται ότι με έλκυε», τόνισε στη συνέχεια η νεαρή ερμηνεύτρια.

Επίσης, είπε στον Χάουαρντ Στερν ότι άρχισε να παρακολουθεί πορνό BDSM, το οποίο, όπως λέει ήταν τόσο βίαιο που της δημιούργησε εφιάλτες και τάραξε τον ύπνο της.

Billie Eilish: Η περιπέτεια με τον κορωνοϊό

«Ήταν κακό. Δεν πέθανα, και δεν επρόκειτο να πεθάνω, αλλά αυτό δεν αφαιρεί κάτι από το πόσο άθλιο ήταν. Δηλαδή, ήταν τρομερό. Έχω ακόμα παρενέργειες. Ήμουν άρρωστη για σχεδόν δύο μήνες», υπογράμμισε, προσθέτοντας πως ένιωθε ευγνώμων που είχε εμβολιαστεί πριν κολλήσει τον θανατηφόρο ιό.

Billie Eilish: Η φήμη έχει επηρεάσει τις διαπροσωπικές σχέσεις της

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να γνωρίσω ανθρώπους, καθώς είτε τρομοκρατούνται είτε θεωρούν πως είμαι δεν είμαι για τα δόντια τους», εξηγεί η Eilish.

Διαβάστε ακόμη:

The New Yorker: Οι 35 καλύτερες ταινίες του 2021

GNTM 4: Οργισμένο το Twitter με την Όλγα για τα βρισίδια στην Κυβέλη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;