GNTM 4: Οργισμένο το Twitter με την Όλγα για τα βρισίδια στην Κυβέλη
Πυρ και μανία το Twitter εναντίων της Όλγας, έπειτα από τα άσχημα λόγια που είπε για την Κυβέλη, στο πρώτο μέρος του τελικού του GNTM 4.

Συναρπαστικός ήταν ο πρώτος τελικός του GNTM 4 στο STAR. Κάποια στιγμή όμως η κατάσταση ξέφυγε όταν Όλγα και Κωνσταντίνος «έθαψαν» την Κυβέλη.

Οι τρεις φιναλίστ ΚωνσταντίνοςΚυβέλη και Όλγα έδωσαν τον 100% του εαυτού τους στις δύο πρώτες φωτογραφίσεις και στάθηκαν με αγωνία μπροστά στους κριτές για να ακούσουν τη βαθμολογία τους. Τις φωτογραφίες τους έκριναν και βαθμολόγησαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, οι Άγγελος ΜπράτηςΙσμήνη ΠαπαβλασοπούλουΔημήτρης Σκουλός και Ζενβιέβ Μαζαρί.

Η δεύτερη φωτογράφιση της Κυβέλης έγινε με ιδιαίτερη ένταση, αφού για το concept με το φλερτ επέλεξε να φωτογραφηθεί με ένα κορίτσι μοντέλο, τη Yanna.

Όσα έκανε η Κυβέλη προκάλεσαν την αντίδραση της Όλγας και του Κωνσταντίνου, αφού το μοντέλο τη βοήθησε πολύ. «Αισθάνομαι ότι η Yanna είναι το μοντέλο και η Κυβέλη η βοηθητική», σχολίασε ο Στυλιανός κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Ποιος θέλεις να κερδίσει το GNTM 4; – Ψήφισε ΕΔΩ στο μεγάλο POLL του neolaia.gr!

«Δε σκέφτηκα ότι μπορούσε η Yanna να με καπελώσει», δήλωσε η Κυβέλη. Οι κριτές και οι συμπαίκτες της σχολίασαν ότι στις λήψεις της είναι περισσότερο σαν μελαγχολική, παρά σαν να φλερτάρει. Από την άλλη ο Άγγελος Μπράτης δήλωσε ότι ο Ντίνος φλέρταρε με τον παρτενέρ του πιο πολύ από την Κυβέλη.

«Άρα δε σας άρεσε το βλέμμα μου, δε νιώσατε συναίσθημα;» ρώτησε η Κυβέλη τους κριτές, προκαλώντας την αντίδραση της ‘Όλγας. «Κυβέλη σκάσε. Σκάσε, κλείσ’ το, φτάνει μη ρωτάς άλλο!», σχολίασε στην κάμερα το ξανθό μοντέλο.

Λίγη ώρα μετά τη φωτογράφιση η Κυβέλη έβαλε τα κλάματα, ισχυριζόμενη ότι την επηρέασε η επιστροφή του Ντίνου στο GNTM 4.

Η Όλγα φωτογραφήθηκε πρώτη διαλέγοντας τον πρώην συμπαίκτη της και σύντροφό της, Στυλιανό και ο Κωνσταντίνος δεύτερος με ένα αγόρι, με τους δύο παίκτες να εκνευρίζονται όταν ήρθε η σειρά της Κυβέλης. Θεώρησαν ότι επειδή άκουσε τις διορθώσεις και τις παρατηρήσεις που έκαναν στους ίδιους οι κριτές, εκείνη θα έχει πλεονέκτημα και θα αποφύγει τα λάθη τους.

«Ας πούμε, τώρα η Κυβέλη έχει πλεονέκτημα γιατί ξέρει τα πάντα”, είπε ο Κωνσταντίνος με την Όλγα να συμφωνεί. Η συζήτησή τους συνεχίστηκε, ενώ σε ένα σημείο η Όλγα βγήκε εκτός εαυτού μιλώντας με άσχημα λόγια και βρισιές για την συμπαίκτριά της. “Και πέρα από αυτό, έλεγε “εγώ το κατάλαβα από πριν το concept”. Άντε γαμ@@σ@ μ@ρη παλιοπ@@τ@ν@», είπε χαρακτηριστικά.

Δριμύ κατηγορώ από το Twitter εναντίων της Όλγας

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα είπε η Όλγα και καταδίκασαν την απρεπή συμπεριφορά της και τη φρασεολογία «πεζοδρομίου» που χρησιμοποίησε εναντίων της συμπαίκτριά της.

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή του GNTM 4 βρίσκονται τα μοντέλα, τα οποία το βράδυ της Τρίτης (14/12) έφεραν εις πέρας τις πρώτες δύο δοκιμασίες του τελικού και συγκέντρωσαν τις εξής βαθμολογίες:

  • 69 για την Όλγα
  • 70 για τον Κωνσταντίνο
  • 74 για την Κυβέλη

Οι φιναλίστ έχουν μπροστά τους ακόμη δύο δοκιμασίες για τις οποίες θα κριθούν, ενώ ο μεγάλος τελικός με τις τελικές βαθμολογίες και την ανάδειξη του νικητή θα μεταδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα (20/12) στις 21:00 στο Star.

Διαβάστε ακόμη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;