Eurovision 2022: Ποια τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος στον διαγωνισμό;
Η Stefania που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον περσινό διαγωνισμό ανακοίνωσε την τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2022.

Καθώς οι ημέρες κυλούν, η Eurovision 2022 πλησιάζει. Μπορεί λοιπόν ακόμη ο Μάιος και η Eurovision να μοιάζουν με κάτι μακρινό, αλλά οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με την ΕΡΤ να ανακοινώνει σήμερα Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 το όνομα της τραγουδίστριας που επιλέχθηκε για να μας εκπροσωπήσει την Eurovision 2022.

Έτσι, η Επιτροπή Αξιολόγησης της ΕΡΤ έχοντας ακούσει όλα τα υποψήφια τραγούδια που κατατέθηκαν ως προτάσεις για τον 66ο Διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τορίνο, επέλεξε αυτό της Amanda Georgiadi για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διαδικασίας και να μας εκπροsωπήσει στη Eurovision 2022.

Ειδικότερα, στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Stefania που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην περσινή Eurovision 2021 και ανακοίνωσε ότι ανάμεσα στους Amanda Georgiadi, good job nicky, Joanna Drigo, Ilias Kozas, και Lou is επιλέχθηκε τελικά, η Amanda Georgiadi.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Italy,Torino 2022🇮🇹 (@esc_dailynews)

Η Stefania μάλιστα μιλώντας για την δική της εμπειρία στη Eurovision είπε χαρακτηριστικά:

“Μην έχετε άγχος. Εγώ είχα πολύ και δεν έπρεπε. Νομίζω ότι όλοι όσοι πήγαν στη Eurovision δεν κατάλαβαν για πότε πέρασε ο χρόνος. Είναι σαν να κράτησε μόλις δύο ημέρες, οπότε απολαύστε το”.

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στο Τορίνο με την Ιταλία να περνάει απευθείας στον τελικό όπως κάθε χρόνο μαζί με τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όσον αφορά τη Amanda Georgiadi, είναι Ελληνίδα της ομογένειας με αξιοσημείωτη πορεία, ήδη, στη μουσική και στην τηλεόραση, με πολλές διακρίσεις κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι τοέχει συνθέσει η ίδια το τραγούδι που θα διαγωνισθεί για την Ελλάδα.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1