Eurovision: Ο μουσικός διαγωνισμός πάει... Αμερική!
Η Eurovision θα "ταξιδέψει" στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μάλιστα πολύ σύντομα!

Τα τελευταία χρόνια ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision που ξεκίνησε από την Ευρώπη έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός και σε χώρες εκτός Ευρώπης. Άλλωστε, χώρες όπως το Ισραήλ και η Αυστραλία συμμετέχουν αδιαλείπτως στέλνοντας τραγούδια για να τις εκπροσωπήσουν, ενώ το Netflix κυκλοφόρησε μέσα στην καραντίνα μία ταινία με τίτλο ”Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga” που έγινε ανάρπαστη.

Έτσι, ήταν σχεδόν φυσικό κι επόμενο η χώρα που έχει “γεννήσει” μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής βιομηχανίας να “δανειστεί” το concept της Eurovision. Σύμφωνα λοιπόν με επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision στις 21 Φεβρουαρίου 2022 οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα αποκτήσουν την ολόδική τους Eurovision με τίτλο American Song Contest.

Πρόκειται για έναν δίωρο διαγωνισμό που θα προβληθεί στο αμερικανικό δίκτυο NBC και ο οποίος θα περιλαμβάνει πρωτότυπα τραγούδια από ερμηνευτές που θα εκπροσωπούν τις 50 πολιτείες, τα πέντε αμερικανικά εδάφη και την πρωτεύουσα. Οι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν θα διεκδικούν τον τίτλο του ”Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού”.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδεικνύονται τα διαφορετικά μουσικά είδη που συναντά κανείς στην Αμερική, και θα αποτελείται από τρεις προκριματικούς γύρους, τους ημιτελικούς και τον τελικό- όπως δηλαδή συμβαίνει και στο γνώριμο format της Eurovision.

Αν και ο διαγωνισμός έρχεται σύντομα στο NBC αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σύντομα, όπως η πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, το άτομο ή τα άτομα που θα τον παρουσιάσουν, και φυσικά τα ονόματα των τραγουδιστών και των τραγουδιστριών που θα συμμετέχουν!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;