GNTM 4 - Τελικός: Το Quadrifoglio σχολιάζει την πρώτη δοκιμασία από το φινάλε του διαγωνισμού
Ο μεγάλος τελικός του GNTM 4 ξεκίνησε και οι Quadrifoglio σχολίασαν τις πρώτες δοκιμασίες.

Bρισκόμαστε πλέον μια ανάσα μακριά από το τέλος του GNTM 4 και την ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας, καθώς ο διαγωνισμός ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία την επόμενη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, με την προβολή του μεγάλου τελικού .

Χθες, Τρίτη (14/12), παρακολουθήσαμε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού, κατά τη διάρκεια του οποίου είδαμε τους τρεις φιναλίστ του GNTM 4, δηλαδή τον Κωνσταντίνο, την Κυβέλη και την Όλγα, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, με σκοπό να φτάσουν μέχρι το τέλος και να κερδίσουν.

Μετά το πρώτο μέρος του τελικού που παρακολουθήσαμε χτες το βράδυ (14/12), σειρά έχει το δεύτερο μέρος, το φινάλε του GNTM 4, που θα προβληθεί την επόμενη Δευτέρα στις 21:00 για να στέψει τον νικητή! Και καθώς βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας του GNTM 4, η φετινή κλίκα του διαγωνισμού που ονομάστηκε Quadrifoglio, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star και σχολίασε τα πάντα για την πρώτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Quadrifoglio αποτελούνται από τον Βασίλη Παρωτίδη που αποχώρησε οικειοθελώς, τον Ναπολεόντα Μήτση που βγήκε έβδομος, τον Αγγαίο Ποθητό που ήταν ένας από τους παίκτες που πήραν μία δεύτερη ευκαιρία και κατέληξε πέμπτος, αλλά και την Ειρήνη Λεμπέση που είναι το φετινό golden pass που κατέληξε στην τέταρτη θέση. Ακόμη, μέλος του Quadrifoglio ήταν και ο Ιωάννης Μπούτος, ο οποίος όμως δεν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπή σήμερα.

Μιλώντας για το άγχος της Όλγας πριν την πρώτη δοκιμασία η Ειρήνη είπε πως νομίζει ότι όποιος μπαίνει τελευταίος set είναι παραπάνω αγχωμένος, γιατί έχει δει και τους υπόλοιπους με τον Βασίλη Παρωτίδη να συμφωνεί συμπληρώνοντας πως ο τελευταίος κάνει πάντα συγκρίσεις και θέλει να τα πάει καλύτερα.

Όσον αφορά το σχόλιο του Κωνσταντίνου πως το πρώτο concept δεν του ταίριαζε λόγω του υπεροπτικού ύφους που απαιτούσε ο Βασίλης δήλωσε ότι όλοι μπορούν να το βγάλουν, αν το πιστέψουν.

Έπειτα, οι Quadrifoglio σχολίασαν την δεύτερη δοκιμασία στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκαν παλιότεροι παίκτες και παίκτριες, προκειμένου να βοηθήσουν τους φιναλίστ να φτάσουν στη νίκη. Μάλιστα, μετά την προβολή ενός σύντομου βίντεο για την δεύτερη δοκιμασία ο Βασίλης έκανε ένα “βιτριολικό” σχόλιο λέγοντας πως τα καλεσμένα μοντέλα ήταν πιο μοντέλα… και από τους τρεις μαζί!

Ο Ναπολέων σχολιάζοντας το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ της Όλγας και της Κυβέλης δήλωσε:

“Η Όλγα κρατουσε ένα χαμηλότερο προφίλ όσο ήμουν εγώ μέσα στο παιχνίδι. Από την αποχώρηση της Ειρήνης και από το χθεσινό επεισόδιο μού φαίνεται ότι βγάζει κάτι λίγο πιο διαφορετικό από αυτό που έβλεπα τουλάχιστον εγώ και επέλεγε η ίδια να μας δείχνει. Δε νομίζω ότι άλλαξε κανένας. Απλά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η Όλγα ζορίστηκε”.

Ο Αγγαίος σχολιάζοντας το θέμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Κυβέλη και τον Κωνσταντίνο με αφορμή την βαθμολογία των κριτών είπε πως θεωρεί ότι δημιουργήθηκε επειδή η Κυβέλη άκουσε καλά λόγια, ενώ εκείνος δεν άκουσε τόσο καλά λόγια, κάτι που ο ίδιος σύμφωνα πάντα με τον Αγγαίο θέλει να ακούει.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;