Θοδωρής Τσαρούχας - GNTM 4: Η πρώτη δουλειά του
Ο Θοδωρής Τσαρούχας, παρέμεινε λίγο στο GNTM 4. Δεν δυσκολεύτηκε όμως να βρει την πρώτη του δουλειά.

Ο Θοδωρής Τσαρούχας ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν από νωρίς στο GNTM 4. Ήταν αυτό το μοντέλο με το πυκνό μούσι, το μακρύ μαλλί και το έντονο βλέμμα, το οποίο αν και δύσκολα τσαλακωνόταν, κατάφερνε να βγάλει τη μία καλή φωτογραφία μετά την άλλη.

Το ιδιαίτερο στυλ του Θοδωρή, τον κράτησε για μερικές εβδομάδες στο σπίτι του GNTM 4, ωστόσο, αν και αποχώρησε δεν δυσκολεύτηκε να βρει την πρώτη του δουλειά. Μπορεί να μην έφυγε στο εξωτερικό για να περπατήσει σε κάποια μεγάλη πασαρέλα γνωστού σχεδιαστή, αλλά κατά κάποιον τρόπο «έφερε» το εξωτερικό στην Ελλάδα.

Η πρώτη φορά που είδαμε επαγγελματικά τον Θοδωρή Τσαρούχα μετά το GNTM 4 είναι μέσα από τη συμμετοχή του στο κλιπ για το ολοκαίνουργιο κομμάτι του Sarbel, ο οποίος λοιπόν, αποφάσισε όχι μόνο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μετά από χρόνια, αλλά έβγαλε και νέο κομμάτι με τίτλο «Μου ‘χεις πάρει το μυαλό».

Στο βίντεο κλιπ του νέου κομματιού του τραγουδιστή βλέπουμε το πρώην μοντέλο του GNTM 4 σε ρόλο μπάρμαν, να υποδέχεται τον Sarbel, να του ετοιμάζει ποτά και στο τέλος να χορεύουν παρέα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;