GNTM 4: Δείτε video απόσπασμα από τον μεγάλο τελικό
Το πρώτο μέρος του τελικού του GNTM 4 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Άρωμα τελικού με επιστροφές από το παρελθόν θα έχει το αποψινό επεισόδιο του GNTM 4. Ο τελικός του Greece’s Next Top Model είναι χωρισμένος σε δύο μέρη και σήμερα θα παρακολουθήσουμε στο STAR το πρώτο.

Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή βρίσκεται το GNTM 4, αφού μετά το πέρας του χθεσινού ημιτελικού (13/12) και την αποχώρηση της Ειρήνης, τα τρία μοντέλα, που έμειναν, Όλγα, Κυβέλη και Κωνσταντίνος , ετοιμάζονται για τις δοκιμασίες της τελικής φάσης.

Τις φωτογραφίες τους θα κρίνουν οι Άγγελος ΜπράτηςΙσμήνη ΠαπαβλασοπούλουΔημήτρης Σκουλός και Ζενβιέβ Μαζαρί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Συγκίνηση, χαρά αλλά και αγωνία είναι ορισμένα από τα συναισθήματα που πρωταγωνιστούν στο GNTM 4 που σιγά σιγά οδεύει προς το τέλος του.

GNTM 4: Δείτε video απόσπασμα από τον μεγάλο τελικό

Το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM 4 θα έχει δύο δοκιμασίες όπως είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Είμαστε το πρώτο μέρος της τελικής αναμέτρησης. Αποτελείται από δυο φωτογραφίσεις. Μέσα σε μια μέρα θα φωτογραφηθείτε σε δύο διαφορετικά location, με διαφορετικό styling, διαφορετικά concept. High fashion φωτογραφίσεις με ρούχα υψηλής ραπτικής. Ένας άνθρωπος που θα βρίσκεται πίσω από την κάμερα θα ενώσει τη σημερινή ημέρα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Σκουλό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Όπως μπορείτε να δείτε και στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή  «Breakfast@star» οι τρεις φιναλίστ δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;