GNTM 4 - Αγγαίος:
GNMT 4 - Αγγαίος: Όσα δήλωσε μετά την αποχώρησή του.

Το επεισόδιο του GNTM 4 που προβλήθηκε την περασμένη Τρίτη (7/12) μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό, καθώς η τελική πεντάδα του διαγωνισμού φωτογραφήθηκε στην Μάνη προκειμένου να αναδειχθεί το top 4 που θα “πάει” στον ημιτελικό.

Ο παίκτης που αποχώρησε για δεύτερη φορά μία “ανάσα” πριν τον τελικό ήταν ο Αγγαίος Ποθητόςπου μάλιστα πολλά άτομα θεωρούσαν φαβορί για τη νίκη ή έστω την τελική δυάδα.

Χθες, Τετάρτη (8/12), ο Αγγαίος μίλησε στην εκπομπή Breakfast @ Star μέσω κάμερας, καθώς βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στο Παρίσι. Ωστόσο, σήμερα Πέμπτη (9/12) επέστρεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, ώστε να μιλήσει εκτενώς για τον διαγωνισμό, την προσωπική του ζωή και το μόντελινγκ.

Ο Αγγαίος που αποχώρησε λίγο πριν τον ημιτελικό έκανε τις δικές του προβλέψεις για τον τελικό, αποκαλύπτοντας πως για νικήτρια θα ήθελε να δει την Ειρήνη.

“Θέλω να κερδίσει η Ειρήνη και λόγω κάποιας παραπάνω συμπάθειας θα προτιμούσα τον Κωνσταντίνο ή την Όλγα”, απάντησε διπλωματικά, εξαιρώντας από τον μεγάλο τίτλο την Κυβέλη.’

Επιπλέον, μίλησε ανοιχτά για το πώς σχηματίστηκε η παρέα του Quadrifoglio, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στην ίσως πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNMT 4, την Κυβέλη.

“Ποτέ δεν ήμουν πολύ φίλος με την Κυβέλη. Είχα δεθεί πιο πολύ με τα τρία αγόρια. Στην Κυβέλη δεν άρεσε η δική μας παρέα, οπότε πήγε στην άλλη παρέα, μετά δεν της άρεσε και η άλλη παρέα…», δήλωσε χαρακτηριστικά για την Κυβέλη που στην αρχή ήταν μέλος της παρέας τους.

Επιπλέον, το 20χρονο μοντέλο πρόσθεσε ότι μεταξύ τους τα αγόρια είχαν μια “ωμή” ειλικρίνεια σε σχέση με την απόδοσή τους στο GNTM, κάτι που δεν άρεσε στην Κυβέλη και το παρερμήνευσε ως bullying.

Τέλος, ο Αγγαίος αναφέρθηκε στο μοντέλο και σύντροφό του, Ανθή Φακιδάρη, αποκάλυψε ότι τον έβρισε που δεν κατάφερε να μπει στην πεντάδα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;