GNTM 4 - Αγγαίος:
Μετά το GNTM 4 ο Αγγαίος έφυγε "σφαίρα" για Παρίσι, αλλά μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star για την εμπειρία του στον διαγωνισμό.

Το επεισόδιο του GNTM 4 που προβλήθηκε χθες Τρίτη (7/12) ήταν αρκετά κρίσιμο, καθώς η τελική πεντάδα του διαγωνισμού φωτογραφήθηκε στην Μάνη προκειμένου να αναδειχθεί το top 4 που θα “πάει” στον ημιτελικό. Ο παίκτης που αποχώρησε για δεύτερη φορά μία “ανάσα” πριν τον τελικό ήταν ο Αγγαίος Ποθητόςπου μάλιστα πολλά άτομα θεωρούσαν φαβορί για τη νίκη ή έστω την τελική δυάδα.

Έτσι, ο Αγγαίος Ποθητός μετά την χθεσινή αποχώρησή του μίλησε ζωντανά από το Παρίσι, όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους, στην κάμερα του Breakfast@Star, για τον διαγωνισμό και φυσικά την συμπαίκτριά του, Κυβέλη Χατζηευστρατίουπου έχει συζητηθεί όσο κανένας παίκτης και καμία παίκτρια στο φετινό GNTM.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποχώρηση του Αγγαίου η τελική τετράδα έχει διαμορφωθεί ως εξής: ΌλγαΚυβέλη, , Κωνσταντίνος και Ειρήνη.

Σχολιάζοντας την Κυβέλη ο Αγγαίος είπε:

“Αν η Κυβέλη θέλει να είναι βασίλισσα, ας είναι βασίλισσα, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Δεν κρατάω κακία στην Κυβέλη, δεν ταιριάξαμε”.

Επιπλέον, ο ίδιος παραδέχτηκε πως η Κυβέλη είχε όντως μία πολύ καλή λήψη στο χθεσινό concept, που στέρησε στον ίδιο την παραμονή του στο παιχνίδι.

Επιπλέον, αναφερόμενος στο σχόλιο της Κυβέλης για την εικόνα του Κωνσταντίνου ο Αγγαίος παραδέχτηκε πως και ο ίδιος σκέφτηκε το ίδιο για την λήψη του πρώην συμπαίκτη του, αλλά δεν θα το ανέφερε για να μη γίνει το ίδιο που συνέβη παλαιότερα με το Ναπολέοντα και την Κυβέλη, τονίζοντας πως δεν είναι ο ίδιος κριτής.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;