The Voice: Οι
Ποιοι παίκτες πέρασαν στον ημιτελικό του επόμενου Σαββάτου (18/12) μετά το πρώτο live Cross Battle του "The Voice";

Τα live Cross Battles του “The Voice” ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, 11 Δεκεμβρίου. Πλέον, βρισκόμαστε πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό και οι “φωνές” από όλες τις ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να προκριθούν στον μεγάλο ημιτελικό του επόμενου Σαββάτου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έβαλαν τα δυνατά τους ώστε οι ερμηνευτές που θα περάσουν στον ημιτελικό να προέρχονται από τη δική τους ομάδα. Ενώ, ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε στη σκηνή του “The Voice” τους διαγωνιζόμενους και στέκεται δίπλα τους στην πιο κρίσιμη ώρα. Επίσης, η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε στο Social Media Room και μετέφερε το κλίμα από τα social, ενώ επίσης μοιράστηκε την αγωνία αλλά και τη χαρά των διαγωνιζόμενων.

Σε αυτή τη φάση του μουσικού talent show του ΣΚΑΙ, κάθε coach έχει στην ομάδα του 8 τραγουδιστές τους οποίους απολαύσαμε ξανά σε μουσικές μονομαχίες. Τα ζευγάρια που ανέβηκαν στη σκηνή προέκυψαν από κλήρωση και δεν προέρχονται από την ίδια ομάδα. Κάθε διαγωνιζόμενος ερμήνευσε διαφορετικό τραγούδι και το τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτό που αποφάσιζε για το ποιος θα περάσει την επόμενη φάση.

Οι μουσικές εκπλήξεις δεν σταμάτησαν αφού στα live των Cross Battles είδαμε τους coaches επί σκηνής να μας χαρίζουν μοναδικές ερμηνευτικές στιγμές. Με τον Πάνο Μουζουράκη να παρουσιάζει σε πρώτη μετάδοση το δύο νέα του τραγούδια τα “Έπαθα Αγάπη” σε μουσική Θέμη Καραμουρατιδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου, και το “She / Αυτή”, σε πρώτη ερμηνεία του Charles Aznavour και δεύτερη ερμηνεία το Elvis Costello, σε ελληνικούς στοίχους που έχει γράψει ο ίδιος ο Πάνος Μουζουράκης.

Επίσης, στη σκηνή του “The Voice” ανέβηκε και η Έλενα Παπαρίζου, την οποία απολαύσαμε σε δύο τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο τελευταίο άλμπουμ της, με τίτλο “Αποχρώσεις”. Την ακούσαμε να ερμηνεύει τα “Αδιέξοδο” και “Μια Σταγόνα Αμαρτία”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Voice of Greece (@thevoiceofgreece)

Οι “φωνές” που προκρίθηκαν στον ημιτελικό

Την πρόκριση για τον ημιτελικό του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου πήραν από το πρώτο Live Cross Battle του “The Voice” οι εξής παίκτες:

Ομάδα Κωνσταντίνου Αργυρού
Δημήτρης Κανάκης
Φανή Μελεμενή
Μάγδα Δημητρίου

Ομάδα Πάνου Μουζουράκη
Μάριος Θεοδώρου
Εύη Κουλκουβίνη

Ομάδα Έλενας Παπαρίζου
Έλενα Ολυμπίου

Ομάδα Σάκη Ρουβά
Γιώργος Γιαγκίδης
Ανδρέας Μηλιώτης

Η φάση των live Cross Battles του “The Voice” συνεχίζεται την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
0 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
ΗΜ
47 - 40
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
'
22 - 22
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1