Survivor 5: Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι επιβίωσης;
Πότε θα δούμε το Survivor 5 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Τα ονόματα που ακούγεται ότι θα συμμετέχουν στον καινούριο κύκλο του ριάλιτι.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, “Survivor“, ετοιμάζεται να επιστρέψει για τον πέμπτο κύκλο του. Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία του, το γνωστό ριάλιτι θα επιστρέψει ανανεωμένο, ενώ, ήδη, έχει δοθεί στον αέρα το πρώτο τρέιλερ για τις συμμετοχές. Πότε, όμως, θα κάνει πρεμιέρα το Survivor 5;

Ο νέος κύκλος του επιτυχημένου ριάλιτι του ΣΚΑΙ θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22:00. Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Katerina” η πιθανότερη ημερομηνία για την πρεμιέρα είναι η 26 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, στην εκπομπή “Super Katerina” αποκάλυψαν μερικά και από τους διάσημους που έχει προσεγγίσει η παραγωγή του ριάλιτι για να συμμετέχουν στον νέο κύκλο.

Οι παίκτες του νέου κύκλου του Survivor θα ριχτούν στον στίβο μάχης και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Όπως έχει γίνει, ήδη, γνωστό, ο Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που θα βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα.

Στο πρώτο τρέιλερ του Survivor 5 βλέπουμε αποσπάσματα στα οποία μιλούν αρκετοί παίκτες από τον περσινό κύκλο. Ωστόσο, αρκετοί από αυτούς που έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό, απουσιάζουν από το βίντεο. Πιο συγκεκριμένα, από το πρώτο τρέιλερ φαίνεται να λείπουν οι Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Νίκος Μπάρτζης, αλλά και ο Τριαντάφυλλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αιτήσεις φαίνεται να ξεπερνούν τις 15.000. Οπότε, το ενδιαφέρον για το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται να είναι μεγάλη.

Μπορείς να διαβάσεις ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
  
 2