Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλάνε για τη σχέση τους μετά το Survivor 4
Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά το τέλος του Survivor 4; Οι δύο τους απαντάνε!

Το Survivor 4 ήταν ένα από τα ριάλιτι που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε και κατάφερε να κάνει τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελλιπώς. Σε αυτό βοήθησαν τόσο τα διαφορετικά αγωνίσματα, οι διαφορετικές προσωπικότητες που συμμετείχαν, όσο και οι διάφορες κόντρες. Επίσης, ξεχώρισε και μία σχέση ανάμεσα σε δύο παίκτες, ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, λίγο μετά το τέλος του, βρέθηκαν να δίνουν συνέντευξη στην «Ιδιωτική Κατακραυγή», το κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube. Σε αυτή τη διαδικτυακή εκπομπή, οι δύο τους μίλησαν για όλα… και για τη σχέση τους. Μάλιστα, διαψεύδουν πως επανασυνδέθηκαν στο Survivor 4 παρά το γεγονός ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού είναι συνέχεια μαζί.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη υποστήριξε ότι είναι:

“Φίλοι φίλοι φίλοι! Τι με κοιτάζεις έτσι;

Είμαι αντικειμενική, όλοι οι άνθρωποι έχουν μειονεκτήματα. Ο Σάκης είναι ισχυρογνώμων, δεν μου αρέσει όταν λέει ότι έχει πάντα δίκιο. Μου την δίνει όταν επιβάλλεται με άσχημο τρόπο. Είναι κολλημένος με τις επιχειρήσεις του, οπότε αφήνει σε δεύτερη μοίρα τη σχέση του. Το τελευταίο διάστημα μου είχε βγάλει αρκετή ζήλια, αλλά μάλλον τον είχαν πιάσει τα ψυχολογικά του.”

Ο Σάκης Κατσούλης, από την πλευρά του, υποστήριξε τα εξής:

“Ήμασταν πέντε μήνες χωρισμένοι, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Όταν ξεκίνησε ήταν 2 μήνες. Δεν έχω κοπέλα. Πού να τη βρω; Δεν νομίζω να με δεχτεί καμία στη ζωή της με αυτά που έχουν γίνει.

Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε. Μπορεί να ήταν και η ηλικία μου δεν ξέρω. Χωρίσαμε από χαζομάρες. Ήμουν φαντάρος τότε, η Μαριαλένα είχε πάει διακοπές. Είχα και τα νεύρα μου με την πανδημία και τα μαγαζιά μου.”

Δες όλη τη συνέντευξη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;