The Voice: Η επική γκάφα του Γιώργου Λιανού στο live του μουσικού διαγωνισμού
Την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ενός Cross Battle στο πρώτο live του "The Voice", ο Γιώργος Λιανός έκανε μία γκάφα που... δεν έχει ξαναγίνει!

Το βράδυ το Σαββάτου παρακολουθήσαμε το πρώτο live Cross Battle του “The Voice“. Για πρώτη φορά φέτος, το μουσικό talent show βγήκε ολοζώντανα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και τους τέσσερις coaches, Κωνσταντίνο Αργυρό, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά να παίρνουν τις θέσεις τους για να δουν ποιοι παίκτες θα περάσουν στον ημιτελικό της επόμενης εβδομάδας. Από αυτό το πρώτο live, όμως, δεν έλειψαν και οι γκάφες…

Κάτι η πίεση του χρόνου, κάτι ότι ήταν το πρώτο live για τη φετινή χρονιά, φαίνεται να ώθησαν τον Γιώργο Λιανό να κάνει μία απολαυστική γκάφα που τη διασκέδασε και ο ίδιος με το γνωστό του χιούμορ.

Όταν, λοιπόν, ο παρουσιαστής κλήθηκε να ανακοινώσει την νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νάνσυ Βέλλη και την Ελένη Ολυμπίου,  και ενώ το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε νικήτρια την δεύτερη, ο Γιώργος Λιανός απευθύνθηκε στην πρώτη. Εκείνοι τη στιγμή οι coaches πάγωσαν, ενώ, ο παρουσιαστής συνέχισε να μιλάει στην παίκτρια. Εκείνη τη στιγμή, ο Σάκης Ρουβάς πήρε τον λόγο και του είπε ότι έγινε ένα λάθος στην ανακοίνωση του αποτελέσματος και τότε ο παρουσιαστής κατάλαβε την γκάφα που είχε κάνει…

Ο Γιώργος Λιανός γύρισε προς την ηττημένη του Cross Battle και είπε:

“Συγχαρητήρια! Θα τα ξαναπούμε το επόμενο Σάββατο! Ναι, το επόμενο Σάββατο στον ημιτελικό.”

Όταν ο Σάκης Ρουβάς έσωσε την κατάσταση, ο παρουσιαστής του “The Voice” προσπάθησε να σώσει με χιούμορ την αμήχανη, αλλά επική στιγμή, λέγοντας:

“Παιδιά έχω χάσει την μπάλα! Η Ελένη πέρασε… συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές μεταδόσεις! Είστε και οι δύο Ελένες στα μάτια μου.”

Μάλιστα, συμπλήρωσε με χιούμορ:

“Νομίζω πως έχω γράψει τηλεοπτική ιστορία με αυτό!”

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;