Μπέττυ Μαγγίρα: Μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της -
Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "After Dark" και μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή “After Dark” στο OPEN. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της και υποστήριξε πως ένιωσε ανακούφιση με τον θάνατο της, καθώς ταλαιπωρούνταν εδώ και χρόνια, λόγω άνοιας.

Η Μπέττυ Μαγγίρα δήλωσε στο “After Dark” πως “πενθούσε για χρόνια” για τη μητέρα της, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, τονίζοντας πως:

“Κανένα ανθρώπινο ον δεν πρέπει να καταντά έτσι.”

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε τα εξής:

“Προετοιμαστήκαμε για αυτό γιατί το περιμέναμε να συμβεί. Ξέραμε ότι έρχεται. Δεν ήταν ξαφνικό. Είχε άνοια περίπου επτά χρόνια και από ένα σημείο και ύστερα, όταν έπεσε και έσπασε το ισχίο της, η επιδείνωση ήταν πολύ ραγδαία. Έφτασε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο σε τόσο άσχημη κατάσταση. Θεωρείς ότι κανένα ανθρώπινο ον δεν πρέπει να καταντά έτσι.

Όταν βλέπεις την ίδια σου την μαμά να είναι σε τέτοια κατάσταση και συ ο ίδιος, αν και δεν το θέλεις και είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείς τη μαμά σου, λες καλύτερα να λυτρωθεί αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι ωραίο για κανέναν να ζει έτσι…

Εγώ την μάνα μου την είχα κλάψει ήδη…

Δεν ξέρω πως σου ακούγεται αυτό και πως το αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Την είχα πενθήσει με έναν τρόπο χρόνια τώρα. Έχω κλάψει τόσα πολλά χρόνια για αυτήν. Τόσα πολλά. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι λύτρωση για έναν άνθρωπο όταν φτάνει σε τέτοια σημεία. Δεν είναι ωραίο να ζει έτσι.”

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μπορείς να διαβάσεις ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;