Γιώργος Αγγελόπουλος: Γιατί είπε
Καλεσμένος στο "After Dark" βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μίλησε για την πρόταση που είχε δεχθεί να γίνει ο πρώτος Έλληνας "Bachelor".

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, “After Dark“, τη νύχτα της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN. Ο νικητής του Survivor μίλησε για πολλά και αναφέρθηκε και στην πρόταση που είχε δεχθεί στο παρελθόν από τον ΑΝΤ1 για να είναι εκείνος ο πρώτος Έλληνας Bachelor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφερόμενος στην πρόταση που είχε δεχθεί, είπε τα εξής:

“Τότε δεν ήξερα για τι πήγαινα να συζητήσω ακριβώς. Είχαμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε μια πρόταση που είχαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να μου κάνουν και ήταν το Bachelor. Μου είχαν πει ότι ήταν πολύ κοντά σε μένα αυτό το οποίο θα συζητούσαμε, εντάξει όμως δεν είναι κοντά σε μένα αυτό το πρότζεκτ. Σε καμία περίπτωση γιατί δεν θα αισθανόμουν υπό καμία συνθήκη καλά για να το κάνω. Δεν χρειάστηκε να πούμε και περισσότερα εκείνη την περίοδο.

Χαίρομαι για αυτή την απόφαση γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να το κάνω. Σταμάτησε και εκεί η συζήτηση μας όσον αφορά το Bachelor τότε.”

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;