GNTM 4 - Κυβέλη: Ποιο μοντέλο θέλει να κερδίσει, αν δεν περάσει η ίδια στον τελικό;
GNTM 4 - Κυβέλη: "Αν δε περάσω στον τελικό θέλω να κερδίσει..."

Μετά την προβολή του χθεσινού επεισόδιο του GNTM 4 και την δεύτερη (και οριστική) αποχώρηση του Αγγαίου, πλέον γνωρίζουμε τελική τετράδα του διαγωνισμού που “πάει” στον ημιτελικό. Από εκεί μόνο τρία μοντέλα θα “επιβιώσουν” και θα διεκδικήσουν τα έπαθλα και τον τίτλο του Greece’s Next Top Model στον μεγάλο τελικό!

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την αποχώρηση του Αγγαίου η τελική τετράδα που θα δούμε στον ημιτελικό που θα προβληθεί την προσεχή Δευτέρα (13/12) αποτελείται από τα εξής μοντέλα: ΌλγαΚυβέλη, Κωνσταντίνος και Ειρήνη.

Η Κυβέλη, μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του διαγωνισμού, μετά την αποχώρηση του Αγγαίου μίλησε στον φακό του Breakfast@Star, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ποιος ή ποια θα ήθελε να κερδίσει τον διαγωνισμό σε περίπτωση που δεν προκριθεί στον τελικό.

Πιο συγκεκριμένα, η Κυβέλη δήλωσε πως θεωρεί ότι έχει μέχρι στιγμής έχει την καλύτερη πορεία, η οποία θεωρεί μάλιστα πως συνεχίζει να είναι ανοδική. Παράλληλα, είπε πως αν δεν περάσει η ίδια στον τελικό, θα ήθελε να κερδίσει η Ειρήνη γιατί το έχει περισσότερο ανάγκη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1