Πέντε σειρές του Netflix που θα σε βάλουν σε Χριστουγεννιάτικο mood
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αυτές οι σειρές του Netflix θα σε βάλουν στο αντίστοιχο mood!

Διανύουμε ήδη τις πρώτες ημέρες του πρώτου μήνα του χειμώνα και τελευταίου μήνα του έτους, και όσο ο Δεκέμβριος περνάει πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα 2021Ο ενθουσιασμός μας, μάλιστα, είναι μεγάλος, αφού μετά από το περσινό lockdown που δεν μας άφησε να ευχαριστηθούμε μία από τις πιο ωραίες περιόδους του χρόνου, φέτος όλοι και όλες είμαστε έτοιμοι/-ες να τα “δώσουμε” όλα.

Και όσο μετράμε όλοι και όλες μαζί αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα οι στολισμοί, τα λαμπάκια και η μουσική μάς κάνουν να ανυπομονούμε για αυτές τις γιορτές. Ωστόσο, προκειμένου να μπεις ακόμη πιο πολύ σε χριστουγεννιάτικο mood ήρθε η στιγμή να δεις μερικές ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΕΣ χριστουγεννιάτικες σειρές που θα βρεις στο Netflix.

Πάμε να τις δούμε!

1. Dash & Lilly

Υπόθεση:   Τα αντίθετα έλκονται τα Χριστούγεννα: ο κυνικός Ντας και η χαρωπή Λίλι ανταλλάσσουν μηνύματα και προκλήσεις μέσα από ένα κόκκινο σημειωματάριο που τριγυρνά στη Νέα Υόρκη. Μία χριστουγεννιάτικη ρομαντική ιστορία με φόντο την στολισμένη Νέα Υόρκη που αποτελείται από οκτώ μισάωρα επεισόδια.

2. How to Ruin Christmas

Υπόθεση: Η ατίθαση Τούμι καταφέρνει να τα κάνει πάντα μαντάρα. Άραγε θα αντέξει σε αυτό το άκρως χριστουγεννιάτικο οικογενειακό reunion να μην προκαλέσει… ταραχές; Πέρυσι κυκλοφόρησε η πρώτη σεζόν της σειράς, ενώ φέτος η σειρά επιστρέφει με την δεύτερη σεζόν που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 10 Δεκεμβρίου.

3. Over Christmas

Υπόθεση: Όταν ένας μουσικός αντιμετωπίζει δυσκολίες, αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι του για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με μία σειρά από περίεργες εκπλήξεις.

4. Σπίτι για τα Χριστούγεννα

Υπόθεση: Έχοντας βαρεθεί να τη σχολιάζουν που είναι μονίμως χωρίς σχέση, η Γιοχάνε ξεκινά ένα 24ήμερο κυνήγι για να βρει σύντροφο για τα Χριστούγεννα.

5. Χριστούγεννα ό,τι να ‘ναι

Υπόθεση:  Στο “Χριστούγεννα Ό,τι να ‘ναι”, ο Ντον Κουίν (Ντένις Κουέιντ), ένας άκαμπτος πατέρας από τη Φιλαδέλφεια, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στην αγαπημένη οικογένειά του και το στρες των Χριστουγέννων, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορεί. Αλλά όταν η μικρότερη κόρη του, η Έμι (Μπρίτζιτ Μέντλερ) έρχεται σπίτι από το Λος Άντζελες για τις γιορτές μαζί με τον νέο της φίλο, τον Ματ (Μπρεντ Μόριν), έναν μουσικό που ίσα που τα φέρνει βόλτα, η πεποίθηση του Ντον ότι “υπάρχει ο δρόμος των Κουίν και… ο λάθος δρόμος” αρχίζει να κλονίζεται.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1