Μία νέα ταινία κατέρριψε όλα τα ρεκόρ και έγινε η πιο πετυχημένη στην πλατφόρμα του Netflix
Το "Bird Box" εκθρονίστηκε από την κορυφή της λίστας με τις πιο πετυχημένες ταινίες του Netflix.

Το Netflix μας έχει κρατήσει την καλύτερη συντροφιά όλο το διάστημα της πανδημίας και φαίνεται ότι η σχέση του με τους καταναλωτές γίνεται ακόμα πιο ισχυρή, καθώς κάθε νέα ταινία ή σειρά της πλατφόρμας γίνεται όλο και πιο επιτυχημένη. Μετά το “Squid Game” (που αποδείχτηκε σειρά-φαινόμενο), μία ταινία έρχεται να κατακτήσει την κορυφή της λίστας με τις πιο πετυχημένες ταινίες της πλατφόρμας.

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

Να σου δώσω ένα στοιχείο… το καστ της είναι μία τριπλέτα σταρ του Hollywood!

Ναι, είναι το “Red Notice“!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, το “Red Notice” του Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ συγκέντρωσε 328.8 εκατομμύρια ώρες θέασης, ξεπερνώντας την προηγούμενη ταινία που είχε σημειώσει θριαμβευτικά νούμερα, το “Bird Box” με τη Sandra Bullock. Η ταινία της Bullock το 2018 είχε συγκεντρώσει 282 εκατομμύρια ώρες θέασης.

Το heist movie που ενώνει τρεις λαμπερούς πρωταγωνιστές, Dwaeyne Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot, έσπασε το ρεκόρ του “Bird Box” μόλις σε 18 ημέρες, ενώ βρίσκεται ακόμη μέσα στις 10 πιο επιτυχημένες ταινίες του Netflix σε 94 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, πως το “Bird Box” χρειάστηκε τέσσερις εβδομάδες για να φτάσει αυτά τα νούμερα. Οπότε, το “Red Notice” θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένο…

Το “Red Notice” είναι το ένταλμα σύλληψης που βγάζει η Ιντερπόλ για τους πιο περιζήτητους εγκληματίες στον κόσμο και η ιστορία της ταινίας ακολουθεί τον Τζον Χάρτλι (Dwayne Johnson), να αναλαμβάνει για λογαριασμό της Ιντερπόλ να συλλάβει δύο ληστές τέχνης. Η καταδίωξη τον βρίσκει στη μέση μιας επικίνδυνης ληστείας, όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν επίδοξο απατεώνα, τον Νόλαν Μπουθ (Ryan Reynolds) με στόχο να πιάσουν την most wanted ληστή έργων τέχνης, με το όνομα «The Bishop» (Gal Gadot).

Μπορεί η ταινία να μην είναι αριστούργημα, αλλά είναι ότι πρέπει για να παίζει στο background και φαίνεται από την επιτυχία της!

Μπορείς να διαβάσεις ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;