Η απίστευτη ιστορία μία γιαγιάς που προσκάλεσαι έναν άγνωστο σε οικογενειακό τραπέζι γίνεται ταινία
Φαντάσου να προσκαλέσεις έναν τελείως άγνωστο σε ένα οικογενειακό τραπέζι και μετά να γίνεται φίλοι!

Τα οικογενειακά τραπέζια είναι κάτι που δεν αγαπάμε ιδιαίτερα, αλλά δεν μπορούμε να αποφύγουμε, ειδικά, τις γιορτές. Το πιο παράξενο που μπορεί να συμβεί είναι να δεις έναν θείο να έχει πιει πολύ, ένας οικογενειακός μικροκαυγάς και διάφορα τέτοια ευτράπελα. Σου έχει τύχει, όμως, να καλέσεις ποτέ κάποιον ξένο σε ένα γιορτινό οικογενειακό τραπέζι;

Κάτι τέτοιο έγινε πριν από έξι χρόνια στην Αριζόνα. Μία γιαγιά κάλεσε κατά λάθος έναν άγνωστο στο δείπνο της Ημέρας των Ευχαριστιών. Κάτι που ξεκίνησε ως ένα τυχαίο μήνυμα κειμένου, μια χιουμοριστική ανταλλαγή που έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει μετατραπεί σε μια απίθανη φιλία και μια συγκινητική παράδοση διακοπών.

Το Netflix, τώρα, μετατρέπει την ιστορία αυτή σε ταινία και θέλουμε, πραγματικά, να τη δούμε!

Ο τίτλος που χρησιμοποιείται, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Variety, είναι το “The Thanksgiving Text”. Η ταινία θα αφηγηθεί την αληθινή ιστορία που ξεκίνησε το 2016, όταν η Wanda Dench σκέφτηκε ότι έστελνε μήνυμα στον εγγονό της για να δει αν, τελικά, θα ερχόταν για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Τελικά, αποδείχθηκε πως είχε λάθος αριθμό κινητού τηλεφώνου. Στην πραγματικότητα έστειλε μήνυμα στον Jamal Hinton, τελειόφοιτο γυμνασίου εκείνη την εποχή, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκλησή της. Αξίζει να σου πω πως από τότε παρευρίσκεται στη γιορτή αυτή κάθε χρόνο.

Στην αρχική τους ανταλλαγή, ο Hinton έλαβε ένα μήνυμα από έναν άγνωστο αριθμό που τον προσκαλούσε στο δείπνο της Ημέρας των Ευχαριστιών. Το μήνυμα το έλαβε στις 3 μ.μ., περίεργη ώρα για πρόσκληση σε δείπνο…

Όταν ρώτησε ποιος ήταν, η Wanda απάντησε: “Η γιαγιά σου”

Αφού έστειλε μια selfie, ο Jamal απάντησε: “Δεν είσαι γιαγιά μου”

Ενώ, πρόσθεσε αστειευόμενος: “Μπορώ να πάρω ένα πιάτο;”

Η Wanda απάντησε με χιούμορ: “Φυσικά και μπορείς. Αυτό κάνει η γιαγιά… Ταΐζει τους πάντες”

Μετά από αυτή την ανταλλαγή γεννήθηκε ένα λατρεμένο τελετουργικό της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Στα χρόνια που ακολούθησαν τα viral μηνύματά τους, ο Hinton και ο Dench επισκέπτονται τακτικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώνουν τους θαυμαστές τους σχετικά με τη φιλία τους. Έχει γίνει ρουτίνα να μοιράζονται μια selfie την ημέρα αυτή για να απαθανατίζουν και να τεκμηριώνουν τις ετήσιες επανασυνδέσεις τους, κάνοντας έτσι όλα τα μέσα ενημέρωσης να τους ακολουθούν κάθε χρόνο. Βάση αυτής της διαδικτυακής δημοτικότητας και την μεγάλη έκταση που πήρε η ιστορία τους, οι δύο τους έχουν δει τον αριθμό των οπαδών τους στα social media να εκτινάσσονται, με τον Jamal να συγκεντρώνει 129.000 ακολούθους στο Twitter και την Wanda να συγκεντρώνει περισσότερους από 26.000.

Σε ότι αφορά την επερχόμενη ταινία, οι δύο τους έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους και τον ενθουσιασμό τους για όλο αυτό. Σε κοινή τους δήλωση υποστήριξαν τα εξής:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την ιστορία μας με τον κόσμο. Ελπίζουμε ότι θα εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να προσεγγίσουν και να δημιουργήσουν συνδέσεις που συνήθως δεν θα έκαναν. Είμαστε τόσο ευλογημένοι που βρήκαμε μια γνήσια φιλία που έφερε μαζί ο Θεός από ένα λάθος μήνυμα κειμένου.”

Ο Abdul Williams (“Salt-N-Pepa”, “The Bobby Brown Story”) υπογράφει το σενάριο. Το Netflix δεν έχει ορίσει σκηνοθέτη, ούτε έχει κάνει ακόμα το casting της ταινίας.

Οι παραγωγοί περιλαμβάνουν τον Robert Teitel και τον George Tillman, Jr. για την State Street Pictures, μια εταιρεία της οποίας η λίστα περιλαμβάνει τα “The Hate U Give”, “The Barbershop Franchise” και “Men of Honor”. Ο Λόρενς Μοτ θα είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Το “The Thanksgiving Text” συνεχίζει τον αυξανόμενο αριθμό οικογενειακών ταινιών του Netflix με παιδιά και έφηβους, οι οποίες περιλαμβάνουν την επερχόμενη ταινία “Mixtape” σε σκηνοθεσία Valerie Weiss (“Outer Banks”) και με πρωταγωνίστριες την Gemma Brooke Allen και την Julie Bowen. Άλλες πρόσφατες κυκλοφορίες περιλαμβάνουν τα “Finding Ohana”, “Tall Girl” και “He’s All That”, ένα ριμέικ της ρομαντικής κομεντί με πρωταγωνιστή τον TikToker Addison Rae.

Το Gersh Agency αντιπροσωπεύει την αληθινή ιστορία στην οποία βασίζεται το «The Thanksgiving Text», καθώς και οι Dench και Hinton. Η State Street εκπροσωπείται από την CAA και τον Ziffren Brittenham. Ο George Tillman, Jr. εκπροσωπείται επίσης από την 3 Arts.

Πηγή: Variety

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;