Τι είναι αυτό που κάνει ένα καλό σουβλάκι, πραγματικά, καλό σουβλάκι; Η απάντηση στο podcast του
Τα podcast του "Γαστρονόμου" έφτασαν και μας μιλάνε για το καλό σουβλάκι

Ο “Γαστρονόμος” ξεκινάει μία καινούρια σειρά podcasts που θα σε κάνει να κολλήσεις. Ειδικά εσένα που είσαι λάτρης του καλού φαγητού. Σε ένα από τα πρώτα επεισόδιο της νέας αυτής σειράς podcasts, ο Άγγελος Ρέντουλας και η Νικολέτα Μακρυωνίτου συζητούν για το αγαπημένο φαγητό όλων τον Ελλήνων… ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!

Τι είναι αυτό που κάνει το καλό σουβλάκι; Τι είναι αυτό που το ξεχωρίζει από όλα τα άλλα;

Κρέας ή μπιφτέκι; Τζατζίκι ή σκέτο γιαούρτι; Με κόκκινη σάλτσα ή χωρίς; Γλυκό ή καυτερό κοκκινοπίπερο; Πίτα λαδωμένη ή αλάδωτη; Με πατάτες ή α πα πα; Κώστας ή Λευτέρης; Ο πάνω Κώστας ή ο κάτω Κώστας;

Ο Άγγελος Ρέντουλας συζητά με τη Νικολέτα Μακρυωνίτου για το τι κάνει ένα καλό σουβλάκι, καλό σουβλάκι, και μαζί σημειώνουν τις αγαπημένες τους, χιλιοδοκιμασμένες διευθύνσεις στην Αθήνα. Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος που μαστορεύει το πόντκαστ σιγοντάρει και λιγουρεύεται. Στα μισά του επεισοδίου, διακτινιζόμαστε σε ένα ιστορικό σουβλατζίδικο της πόλης την ώρα που κορυφώνεται… το τύλιγμα και μαθαίνουμε από πρώτο χέρι τα μυστικά του σουβλακιού.

Το εθνικό μας street food όπως δεν το έχετε… ξανακούσει. Ένα πόντκαστ κομμάτι καυτερό. Μετά θα μυρίζετε κρεμμύδι, πάπρικα και μαϊντανό.

Επιμέλεια παραγωγής: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος
Εικονογράφηση: Φίλιππος Αβραμίδης

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1