Ο “Γαστρονόμος” ξεκινάει μία καινούρια σειρά podcasts που θα σε κάνει να κολλήσεις. Ειδικά εσένα που είσαι λάτρης του καλού φαγητού. Σε ένα από τα πρώτα επεισόδιο της νέας αυτής σειράς podcasts, ο Άγγελος Ρέντουλας και η Νικολέτα Μακρυωνίτου συζητούν για το αγαπημένο φαγητό όλων τον Ελλήνων… ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!
Τι είναι αυτό που κάνει το καλό σουβλάκι; Τι είναι αυτό που το ξεχωρίζει από όλα τα άλλα;
Κρέας ή μπιφτέκι; Τζατζίκι ή σκέτο γιαούρτι; Με κόκκινη σάλτσα ή χωρίς; Γλυκό ή καυτερό κοκκινοπίπερο; Πίτα λαδωμένη ή αλάδωτη; Με πατάτες ή α πα πα; Κώστας ή Λευτέρης; Ο πάνω Κώστας ή ο κάτω Κώστας;
Ο Άγγελος Ρέντουλας συζητά με τη Νικολέτα Μακρυωνίτου για το τι κάνει ένα καλό σουβλάκι, καλό σουβλάκι, και μαζί σημειώνουν τις αγαπημένες τους, χιλιοδοκιμασμένες διευθύνσεις στην Αθήνα. Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος που μαστορεύει το πόντκαστ σιγοντάρει και λιγουρεύεται. Στα μισά του επεισοδίου, διακτινιζόμαστε σε ένα ιστορικό σουβλατζίδικο της πόλης την ώρα που κορυφώνεται… το τύλιγμα και μαθαίνουμε από πρώτο χέρι τα μυστικά του σουβλακιού.
Το εθνικό μας street food όπως δεν το έχετε… ξανακούσει. Ένα πόντκαστ κομμάτι καυτερό. Μετά θα μυρίζετε κρεμμύδι, πάπρικα και μαϊντανό.
Επιμέλεια παραγωγής: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος
Εικονογράφηση: Φίλιππος Αβραμίδης
Διάβασε επίσης:
- Netflix Hub: Η νέα λειτουργία του Spotify για τους λάτρεις της streaming πλατφόρμας
- Πέντε podcasts αυτοβελτίωσης που αξίζει να προσθέσεις στην καθημερινότητά σου
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Πληροφορική
Πλήρης Απασχόληση
05-02-2024
Άγιος Δημήτριος Αττικής
Πληροφορική
Πρακτική Άσκηση
05-02-2024
Άγιος Δημήτριος Αττικής