Spotify: Ποια τραγούδια άκουσαν οι περισσότεροι το 2021
Spotify και Apple Music κάνουν τον μουσικό απολογισμό τους για το 2021.

Χθες, Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, υποδεχτήκαμε τον νέο μήνα, ο οποίος είναι ο τελευταίος του 2021. Όσο λοιπόν πλησιάζουμε στην λήξη αυτού του περίεργου έτους, που ξεκίνησε με καραντίνα και συνεχίστηκε με την σταδική επαναφορά στην προ-covid περίοδο, όλοι και όλες αρχίζουμε να κάνουμε μία ανασκόπηση του έτους.

Στο ίδιο mood βρίσκεται αυτή την περίοδο και το Spotifyπου κυκλοφόρησε τα πιο δημοφιλή τραγούδια, podcasts και φυσικά τους καλλιτέχνες που ακούστηκαν το 2021 στην πλατφόρμα του παγκοσμίως.

Το τραγούδι που streamαρε ο περισσότερος κόσμος στο Spotify ήταν το Drivers Licence της ανερχόμενης pop τραγουδίστριας, Olivia Rodrigo. Τοπ top 5 των τραγουδιών με τις περισσότερες αναπαραγωγές για το 2021 στο Spotify ολοκληρώνουν τα εξής: Montero (Lil Nas X), Stay (The Kid Laroi), Good 4U (Olivia Rodrigo) και Levitating (Dua Lipa).

Σύμφωνα με το Spotify ο καλλιτέχνης που “μπήκε” στις καρδιές των ακροατών φέτος κατακτώντας την κορυφή των top καλλιτεχνών ήταν ο Bad Bunny. Το top 5 συμπληρώνουν η Taylor Swift που φέτος ήταν αρκετά ενεργή κυκλοφορώντας τόσο νέα τραγούδια όσο και παλιά με μία νέα αισθητική, οι BTS που απ’ ότι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν, ο Drake και ο Justin Bieber.

Εκτός από το Spotify, όμως, τον μουσικό απολογισμό του έκανε και το Apple Music, όπου είδαμε κάποιες διαφορές με το Spotify. Το top τραγούδι της Apple ήταν το Dynamite των BTS, που κυκλοφόρησε το 2020 χωρίς να καταφέρει να μπει στην πεντάδα του Spotify. Βέβαια, σε αυτό μάλλον έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός πως το Spotify έγινε διαθέσιμο στη Νότια Κορέα το 2021.

Τοπ top 5 των τραγουδιών της Apple Music συμπληρώνουν το Drivers License (Olivia Rodrigo) που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ τα Positions (Ariana Grande), For The Night (Pop Smoke) και Blinding Lights (The Weeknd) ακολουθούν.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1