Γλυκά Νερά: Θέλουν να αλλάξουν το επώνυμο της μικρής Λυδίας οι γονείς της Κάρολαιν
Γλυκά Νερά: Η απόφαση της οικογένειας της Κάρολαιν και η αντίδραση του γυναικοκτόνου μέσα στην φυλακή.

Μία από τις 14 γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο μέσα στο 2021 ήταν η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον Μάιο 2021.

Μετά τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαιν το βράδυ της 11ης Μαΐου μέσα στο σπίτι της και δίπλα στο παιδί της, ως ύποπτοι είχαν θεωρηθεί αλλοδαποί, καθώς, σύμφωνα με τις ψευδείς και παραπλανητικές μαρτυρίες του συζύγου, αλλοδαποί εγκληματίες εισέβαλλαν στο σπίτι για να το ληστέψουν, έδεσαν τον ίδιο και στραγγάλισαν τη σύζυγό του δίπλα στο 11 μηνών παιδί τους. 

Ωστόσο, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αρχές, αλλά και μετά από πολύωρη ανάκριση που “λύγισε” τον γυναικοκτόνο αποκαλύφθηκε ο πραγματικός δολοφόνος της νεαρής κοπέλας. Έκτοτε, οι γονείς της Κάρολαιν έχουν την επιμέλεια του παιδιού του ζευγαριού, της μικρής Λυδίας, ενώ έχουν επαφή με τους γονείς του γυναικοκτόνου, στους οποίους έχει δοθεί το δικαίωμα από το δικαστήριο να επισκέπτονται το εγγόνι τους ορισμένες ημέρες τον μήνα.

Μισό χρόνο μετά το στυγερό έγκλημα και μερικές εβδομάδες μετά την εισαγγελική πρόταση για τον καθ’ ομολογία δολοφόνοι, οι γονείς της Κάρολαιν ως κηδεμόνες της μικρής Λυδίας δείχνουν αποφασισμένοι να αλλάξουν το επίθετό της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου στον ΑΝΤ1, η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν ήδη έχει μιλήσει με τους δικηγόρους τής οικογένειας και η διαδικασία αναμένεται να γίνει μετά τη δίκη.

Για την πρόθεση της οικογένειας να αλλάξει το επίθετο της κόρης του, ο γυναικοκτόνος ενημερώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης κατά την παραμονή του στην φυλακή, ενώ πρόκειται για μία εξέλιξη που ο ίδιος δεν περίμενε ιδίως μετά την υποχώρηση των γονιών του από το αίτημα επιμέλειας της Λυδίας.

Μάλιστα, συγκρατούμενός του μιλώντας στη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 δήλωσε:

“Αρχικά, έμαθε την αλλαγή επιθέτου από τα Μέσα και εξοργίστηκε. Δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Ειδικά μετά την απόσυρση των γονιών του από το δικαστήριο της συνεπιμέλειας της μικρής”.

Έπειτα, ο συγκρατούμενος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου υπογράμμισε τα εξής:

“Είναι στεναχωρημένος και δεν θέλει η κόρη του να μην έχει το όνομά του. Την αγαπάει πολύ. Είναι καταρρακωμένος”.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;