Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα ο δολοφόνος - Τι έδειξε η νεκροψία
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξαν τα ευρήματα της νεκροψίας

Ακόμη μία γυναικοκτονία έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των γυναικοκτονιών που έχουν καταγραφεί μέσα στο 2021. Αν και την προηγούμενη Πέμπτη (25/11), Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικώνμετρούσαμε 13 γυναικοκτονίες στην χώρας μας για το 2021, λίγες ημέρες αργότερα έρχεται ακόμη μία γυναικοκτονία να συνταράξει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το βράδυ της Κυριακής (28/11), ένας 49χρονος με καταγωγή από την Αρμενία πήγε στους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την σύζυγό του με αιχμηρό αντικείμενο.


Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο κρατητήριο του Τμήματος. Αμέσως, μετέβη στην οικία της συζύγου του περιπολικό, όπου βρέθηκε η 48χρονη σύζυγος και μητέρα του γιου τους στην κρεβατοκάμαρα με πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και τα πόδια. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή.

Το κυνηγετικό μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος για να στερήσει την ζωή της συζύγου βρέθηκε μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή της Πολίχνης στην Θεσσαλονίκη, ενώ σήμερα Δευτέρα (29/11) πραγματοποιήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή της γυναίκας.

Αν και αρχικά αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για 8 μαχαιριές, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της άτυχης γυναίκας έδειξαν 23 μαχαιριές. Σύμφωνα με την νεκροψία- νεκροτομή, οι μαχαιριές εντοπίζονται στον θώρακα, την κοιλιά και τα άκρα.

Λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι ο γυναικοκτόνος πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να απολογηθεί προανακριτικά για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε ενώπιον της Εισαγγελέως. Ο 49χρονος δολοφόνος φτάνοντας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και μπήκε αμέσως στο κτήριο.

Ο γυναικοκτόνος βρέθηκε ενώπιον της εισαγγελέως, όπου σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ισχυρίζεται πως προέβη στην δολοφονία της συζύγου του με την οποία έχουν ένα 20χρονο γιο, επειδή πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Η Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία, και στην συνέχεια ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Έτσι, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε προκειμένου να απολογηθεί στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκη, και αναμένεται να πάρει προθεσμία.

Πηγή κεντρικής εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1